Pages

Tuesday, October 21, 2014

Kempen Campak,Curah,Dan Tabur

Bismillah

Enakku therinjavungga theriyaathavungga ellorukkum ennudaiya Deepavali Vaalthukal' (Selamat Hari Deepavali kepada semua orang yang mengenali saya dan yang tidak kenal pun....

kempen jom memasak...

Teman-teman moh le buat resepi mudah ni... simpan dalam peti ais,bila-bila nak, ambil jer....bahan-bahannya ikut tuan puanlah...kaedahnya campak,curah dan tabur....

sungguh enak di makan begitu saja.....

biskut jejari
kek coklat
mix fruits
kopi suam no sugar (untuk celup biskut jejari,ini Asian Food Channel yang ajar)

bahan krim:
cheese philadelphia
whipping cream
susu pekat manis

15 comments:

  1. hihi beria-ria sungguh dau membaca ucapan deepavali tuh

    ReplyDelete
  2. tertarik btul tgk knor buat nie ..nampak simple jer..nanti ade ms inshaallah nak cuba gak ler *()*

    ReplyDelete
  3. Macam-macam kempen sekarang ni,
    Dan stghnya utk sakitkan hati org Islam
    Jom kita buat kempen Baca Quran

    ReplyDelete
  4. haah kan, dari ikut kempen mengarut dorang tu, baik kita ikut kempen knor ni, kenyang perut kita.

    ReplyDelete
  5. sesuai jadi pencuci mulut dihari cuti ... selamat bercuti .

    ReplyDelete
  6. Wah sedapnyer...ada kek coklat dan mix fruit juga...

    ReplyDelete
  7. nampak sedap dan mudah tu.. yummy!

    ReplyDelete
  8. lebih kurang cheesekutlah ni yek Knor.... Idea bagus ni kalau ada org datang boleh hidang!

    ReplyDelete

Terima kasih banyak-banyak kesudian anda datang ke sini,saya amat menghargainya.

Labels

rezeki (8) sakit (5) hadiah (4) solat (4) ilmu (3) kek (3) muhasabah (3) segmen.. (3) .... (2) Malaikat (2) Neraka (2) aktiviti (2) hati.. (2) lelaki (2) makan (2) sumber dr buku 150 wasiat Rasulullah utk wanita (2) sumber.. (2) ............ (1) AKU... (1) Adab... (1) Alien (1) Azab (1) Azan (1) Begini (1) Celaru........ (1) Iblis . (1) Jangan-jangan (1) Kerana Allah. (1) MAMA (1) PROTON PREVE (1) SEGMEN (1) Speech (1) Tasbih.. (1) Yang terpuji.. (1) ajal (1) al-Quran (1) al-kisah (1) amal (1) anak (1) anakku (1) animation (1) approval.. (1) asal (1) aurat.. (1) bau (1) berkumpul dua thn sekali (1) berniaga. (1) berniaga.. (1) bila malam (1) binatang.. (1) bumi (1) bunga. (1) busuk.. (1) cahaya malam.. (1) cake (1) culture shock.. (1) cup cake (1) dakwah.. (1) dish (1) do (1) doktor (1) dosa (1) dr buku..-- (1) dunia sementara.. (1) dunia yg fana.. (1) exam..anak-anak. (1) familyku (1) fitnah dunia (1) gua (1) hasil.. (1) hati (1) hati... (1) hidup.. (1) human (1) ilmu. (1) indahnya (1) indahnya kampung (1) insaf (1) insaf. (1) islam (1) jangan jadi kelab rakan syaitan (1) jangan main2 ye.. (1) jawab soalan (1) jemari.. (1) juadah (1) kari murunggai (1) kenduri kampung (1) kerenah anak-anak (1) lagi2 sakit..nak buat macam mana..dah tu...? (1) lukisan suami (1) manusia.. (1) masa (1) masak utk mereka yg sakit (1) mata (1) matang.. (1) matematik (1) mati. (1) maut (1) mempelam (1) menangis takut kpd Allah SWT. (1) menu sIhat..?? (1) merepek (1) mertua (1) miskin (1) muhammad (1) mumia (1) nasi beriani (1) neraka. (1) nikmat..pada buah (1) non.muslim (1) pasti.. (1) pcl n family.. (1) penyakit hati.. (1) penyakit... (1) pergi tak kembali.. (1) perihal anakku (1) perjalanan kamu wahai anak2 masih jauh (1) perumpamaan (1) pilih lauk mentah (1) polka... (1) positif (1) resepi keli (1) resepi koci labu (1) resepi tako (1) resepi tiramisu azhan.. (1) rezeki.. (1) riya (1) roh.. (1) sabar ye... (1) saja-saja (1) saja-saja. (1) santai sabtu...ahad.. (1) sedekah (1) sedikit angin (1) sehat. (1) sejarah bola sepak (1) selalu minta pada Allah dpt khusuk dlm shalat.. (1) semua kerana Allah (1) senaman. (1) solat jumaat. (1) sumber dr buku.. (1) sunny (1) syurga. (1) tegas (1) tempahan.teman. (1) tetamu/abang (1) tidur siang hari (1) timbangan (1) tip (1) tiru.. (1) ulama (1) untung nasib.. (1) yang terpuji (1)