Bismillah
seronok pula buat burger homemade ni, resepi yg sama,, tapi bermain dengan warna pulak.."pink buger...
walau tak berapa menjadi,tetap selamat masuk perut..
cream kastard yang super sedap...
termissing satu part lagi iaitu pukul tepung dengan telur,oleh kerana nak cepat dan tak sabar terus masuk dalam pipping bag..ingat dah ok dah,bila bakar tak naik-naik....
Pb wat creampuff plkselalu terlembik.
ReplyDeleteNaik mendadak tp kena letak dlm acuan cupcake..
Buat roti, xpernh naik..huh
Masih licin dimakan itu walau dikatakan tak menjadi bermakna sedaplah..
ReplyDeletesalams knor, yg penting habis licin :):)
ReplyDeletecream kastard tu mmg sedap...knor mmg terror bab masak ni...
ReplyDeleteoo lupa telur ye kak ... tak pe nanti buat lg sekali mesti menjadi ..
ReplyDeletetak pernah try buat cream puff..
ReplyDeleteMesti sedap ni. Licin semuanya di makan.
ReplyDeletesekali tgk mcm biskut la plak kak...
ReplyDeleteha ah mmg mcm biskut pun anies
ReplyDeleteDari dulu teringin nak buat cream puff ni Knor tp tulah....entah bila agaknya akan jadinya hehe.....
ReplyDeleteWah berger pink? Iman sure suka ni hehe