Pages

Monday, September 30, 2013

Teruna dan gadis bunga


semalam menghabiskan masa seharian menyudahkan  gaun flower girls ..siap tiga helai dengan tema putih,purple..


pengantin hendakkan ciri-ciri gadis bunga Islamik dengan gaun berlengan panjang(inner) dan bertudung..untuk lelaki bunga pulak berjubah lengkap bersongkok...
separuh jahit separuh tampal pakai gam uhu je.....senang boleh tukar-tukar tema nanti..

nak sewa pun boleh..di alu-alukan..tak adalah berlaku pembaziran...

gaun ni dah digayakan lebih dari 10x..berjasa betul gaun ni...

bakul,crown..semua tersedia..

cantik bergaya mengalahkan si mempelai..pasti tetamu tak tengok pengantin..tertumpu pada anak-anak comel ini aje..teruna bunga siap membawa tasbih dan berselawat..


tengok kaki siapa tu?..iman soffea dah mengayakannya..

17 comments:

  1. mesti cantik nie bila gadisbunga menggayakannya..:)

    ReplyDelete
  2. gud idea tu .. gaun flower girl di sewakan. tak membazir

    ReplyDelete
  3. oooo... Pandai menjahit puan Norihan ni rupanya...cantik

    ReplyDelete
  4. Background putih kena bunga purple memang cantik Nor... siapa yg nak pakai tu?

    ReplyDelete
  5. yup ustaz tu bagus.. haza min fadhli Robbi.. insyaAllah kak, moga mendapat yang tebaik insyaAllah!!! :) amin ya Allah amin....

    ReplyDelete
  6. bila tengok gaun cantik macam tuh teringin nak ada anak perempuan...hehe

    ReplyDelete
  7. nanti kalau si comel dah menggayakannya.... jgn lupa post kan kat N3

    ReplyDelete
  8. mesti cantik bila di pakai.. iman dah pun mengayakannya juga. :-)

    ReplyDelete
  9. berbakat menjahit juga Nor rupanya, cantik Nor baju tu dengan bunga kecik2, so sweet.

    ReplyDelete
  10. Knor ni saja je kan kata pemalas ...padahal dia bukan main rajin je.... masak lain, sekarang ni dah menjahit pulak dah hehe....

    ReplyDelete
  11. cantik..kena dgn bunga purple tu..ala-ala princess gitu..

    ReplyDelete
  12. simple but nice.. akak ni serba sebi pandai kan...

    ReplyDelete

Terima kasih banyak-banyak kesudian anda datang ke sini,saya amat menghargainya.

Labels

rezeki (8) sakit (5) hadiah (4) solat (4) ilmu (3) kek (3) muhasabah (3) segmen.. (3) .... (2) Malaikat (2) Neraka (2) aktiviti (2) hati.. (2) lelaki (2) makan (2) sumber dr buku 150 wasiat Rasulullah utk wanita (2) sumber.. (2) ............ (1) AKU... (1) Adab... (1) Alien (1) Azab (1) Azan (1) Begini (1) Celaru........ (1) Iblis . (1) Jangan-jangan (1) Kerana Allah. (1) MAMA (1) PROTON PREVE (1) SEGMEN (1) Speech (1) Tasbih.. (1) Yang terpuji.. (1) ajal (1) al-Quran (1) al-kisah (1) amal (1) anak (1) anakku (1) animation (1) approval.. (1) asal (1) aurat.. (1) bau (1) berkumpul dua thn sekali (1) berniaga. (1) berniaga.. (1) bila malam (1) binatang.. (1) bumi (1) bunga. (1) busuk.. (1) cahaya malam.. (1) cake (1) culture shock.. (1) cup cake (1) dakwah.. (1) dish (1) do (1) doktor (1) dosa (1) dr buku..-- (1) dunia sementara.. (1) dunia yg fana.. (1) exam..anak-anak. (1) familyku (1) fitnah dunia (1) gua (1) hasil.. (1) hati (1) hati... (1) hidup.. (1) human (1) ilmu. (1) indahnya (1) indahnya kampung (1) insaf (1) insaf. (1) islam (1) jangan jadi kelab rakan syaitan (1) jangan main2 ye.. (1) jawab soalan (1) jemari.. (1) juadah (1) kari murunggai (1) kenduri kampung (1) kerenah anak-anak (1) lagi2 sakit..nak buat macam mana..dah tu...? (1) lukisan suami (1) manusia.. (1) masa (1) masak utk mereka yg sakit (1) mata (1) matang.. (1) matematik (1) mati. (1) maut (1) mempelam (1) menangis takut kpd Allah SWT. (1) menu sIhat..?? (1) merepek (1) mertua (1) miskin (1) muhammad (1) mumia (1) nasi beriani (1) neraka. (1) nikmat..pada buah (1) non.muslim (1) pasti.. (1) pcl n family.. (1) penyakit hati.. (1) penyakit... (1) pergi tak kembali.. (1) perihal anakku (1) perjalanan kamu wahai anak2 masih jauh (1) perumpamaan (1) pilih lauk mentah (1) polka... (1) positif (1) resepi keli (1) resepi koci labu (1) resepi tako (1) resepi tiramisu azhan.. (1) rezeki.. (1) riya (1) roh.. (1) sabar ye... (1) saja-saja (1) saja-saja. (1) santai sabtu...ahad.. (1) sedekah (1) sedikit angin (1) sehat. (1) sejarah bola sepak (1) selalu minta pada Allah dpt khusuk dlm shalat.. (1) semua kerana Allah (1) senaman. (1) solat jumaat. (1) sumber dr buku.. (1) sunny (1) syurga. (1) tegas (1) tempahan.teman. (1) tetamu/abang (1) tidur siang hari (1) timbangan (1) tip (1) tiru.. (1) ulama (1) untung nasib.. (1) yang terpuji (1)