Pages

Thursday, October 8, 2015

NAK HABAK LAGU MANA "REZEKI"

Assalamualaikum Ahli Jannah.

Bertemu kita di hari Jumaat yg penuh barakah. Kita sudah sampai ke hujung minggu. Esok dah cuti lagi..asyik cuti jer...kan..yg anak-anak nak exam PT3 tu semoga sehat sejahtera aman hendaknya berdepan dengan kertas2 soalan...tenang gitu.
Sebelum knor melalut entah apa2 meh knor nak habak mai...depa terkena, makan jer, teghruih berkenan nak order... ni cheqritha lepaih ghaya posa....haqrithu..ghaya haji pun terkena gakk..rezeki nak habak lagu mana....






 cair di mulut
 kasi lebih susu

 green tea cookies .

Gigih sungguh knor ye...."nak buat lagu mana,khaih pagi,makan pagi,khaih petang,makan petang....."lagu tu laaa..

p/s ambil tempahan cookies jika ada masa sahaja..fokus utama kek n peyek.

23 comments:

  1. Salam jumaat knor, murah rezeki berniaga ni

    ReplyDelete
  2. Alhamdulilah..kak tart hijau tu cantik...suji pun nampak gebu...share resepi suji kak..

    ReplyDelete
  3. Mana ada kais-kais Nor. Ini sunnah rasulullah tau 9/10 punca rezeki.
    Mana ada org berniaga yg tak berduit. Banyak-sikit aje yg membezakannya..
    Org jual brg 2nd-hand pun boleh untung apa lagi kuih menggoda macam tu. Aduhai Muhammad auntie nak tart mama awak tu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yelah kak....alhamdulillah
      Byk tu,tklh cukup mkn...

      Delete
  4. Alhamdulillah .. Murah rezeki Knor..
    Terliur gak tengok tart hijau tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih yati..doa tu..
      Kita aminnn..kn yew

      Delete
  5. Alhamdulillah .. Murah rezeki Knor.
    Semoga bertambah-tambah lagi rezekinya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminn
      Mcm PMDR selalu masukkk..hujung jari jer..ye idokk..

      Delete
  6. Knor bagi ler resepi tart nenas tu....nak yg cair di mulut teruih masuk perut hihi....
    Kita lagi le teruk Knor, tak berkhaih khaih......lagu mano?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awak tu boleh tk berkhaih...laki awak gajinya besawww nawww...hihihi...

      Delete
    2. Nti kita taip resepi yewww...

      Delete
    3. Ha???? Idak lew besaw naw ......tp cukup makan pakai jew...

      Delete
  7. Alhamdulillah kak noor..sememangnya rezeki tak kan dtg bergolek

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. Dh ada agent melaka..nti knor bg no wspp dia ye..

      Delete
  9. Tempeyek Knor memang terbaik tau.. sedap sangat.. teruskan usaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq aisy nanti boleh repeat order more n more..nak jadi agent kt sek pun boleh..hihi..
      Tq

      Delete
  10. Alhamdulillah rezeki kan Knor... mana boleh tolak... rasa nak makan skrg juga nengoj tart nenas tu... haha

    ReplyDelete
  11. Dasyatt!!.
    Terus terliur saya sebut2 rempeyek

    ReplyDelete

Terima kasih banyak-banyak kesudian anda datang ke sini,saya amat menghargainya.

Labels

rezeki (8) sakit (5) hadiah (4) solat (4) ilmu (3) kek (3) muhasabah (3) segmen.. (3) .... (2) Malaikat (2) Neraka (2) aktiviti (2) hati.. (2) lelaki (2) makan (2) sumber dr buku 150 wasiat Rasulullah utk wanita (2) sumber.. (2) ............ (1) AKU... (1) Adab... (1) Alien (1) Azab (1) Azan (1) Begini (1) Celaru........ (1) Iblis . (1) Jangan-jangan (1) Kerana Allah. (1) MAMA (1) PROTON PREVE (1) SEGMEN (1) Speech (1) Tasbih.. (1) Yang terpuji.. (1) ajal (1) al-Quran (1) al-kisah (1) amal (1) anak (1) anakku (1) animation (1) approval.. (1) asal (1) aurat.. (1) bau (1) berkumpul dua thn sekali (1) berniaga. (1) berniaga.. (1) bila malam (1) binatang.. (1) bumi (1) bunga. (1) busuk.. (1) cahaya malam.. (1) cake (1) culture shock.. (1) cup cake (1) dakwah.. (1) dish (1) do (1) doktor (1) dosa (1) dr buku..-- (1) dunia sementara.. (1) dunia yg fana.. (1) exam..anak-anak. (1) familyku (1) fitnah dunia (1) gua (1) hasil.. (1) hati (1) hati... (1) hidup.. (1) human (1) ilmu. (1) indahnya (1) indahnya kampung (1) insaf (1) insaf. (1) islam (1) jangan jadi kelab rakan syaitan (1) jangan main2 ye.. (1) jawab soalan (1) jemari.. (1) juadah (1) kari murunggai (1) kenduri kampung (1) kerenah anak-anak (1) lagi2 sakit..nak buat macam mana..dah tu...? (1) lukisan suami (1) manusia.. (1) masa (1) masak utk mereka yg sakit (1) mata (1) matang.. (1) matematik (1) mati. (1) maut (1) mempelam (1) menangis takut kpd Allah SWT. (1) menu sIhat..?? (1) merepek (1) mertua (1) miskin (1) muhammad (1) mumia (1) nasi beriani (1) neraka. (1) nikmat..pada buah (1) non.muslim (1) pasti.. (1) pcl n family.. (1) penyakit hati.. (1) penyakit... (1) pergi tak kembali.. (1) perihal anakku (1) perjalanan kamu wahai anak2 masih jauh (1) perumpamaan (1) pilih lauk mentah (1) polka... (1) positif (1) resepi keli (1) resepi koci labu (1) resepi tako (1) resepi tiramisu azhan.. (1) rezeki.. (1) riya (1) roh.. (1) sabar ye... (1) saja-saja (1) saja-saja. (1) santai sabtu...ahad.. (1) sedekah (1) sedikit angin (1) sehat. (1) sejarah bola sepak (1) selalu minta pada Allah dpt khusuk dlm shalat.. (1) semua kerana Allah (1) senaman. (1) solat jumaat. (1) sumber dr buku.. (1) sunny (1) syurga. (1) tegas (1) tempahan.teman. (1) tetamu/abang (1) tidur siang hari (1) timbangan (1) tip (1) tiru.. (1) ulama (1) untung nasib.. (1) yang terpuji (1)