Pages

Wednesday, August 28, 2013

Karipap top ten


Memenuhi permintaan azhan...karipap daging..
sekaligus buat karipap kejayaan dia yang dah banyak kali tersenarai top ten juga baru-baru ini...tak pernah bagi apa-apa pun..selain cakap "jangan cepat puas hati...karipap je yang mampu bagi..kebetulan dia tengah sibuk menghabiskan puasa enam.

upsr,pmr dan spm semakin hampir...semoga anak-anak yang bakal menduduki exam itu nanti mendapat kejayaan yang cemerlang.


karipap karipap yang di capture by azhan...






19 comments:

  1. Kalau kakak pandai masak macam-macam seperti Nor kakak tak kisah janji benda yg pasti Nor boleh buat.

    Tahniah buat Azhan..

    ReplyDelete
  2. apa pun buatan dari air tangan ibu mmg terbaiklah !

    ReplyDelete
  3. sedapnya....kuih kegemaran nie....suka sangat...

    ReplyDelete
  4. mesti lagi bersemangat azhan lepas ni..anak anak ni terkadang perlukan perhatian kita seperti masakan makanan yg menjadi kegemaran mereka..klu ibubapa dapat bagi hadiah itu merupakan satu bonus buat mereka..

    ReplyDelete
  5. akak..sedapnyer...haritu buat kuih karipap pusing..x berapa nk jadi intinyer..pedas sgt..sedap nama anak akak..macam nama anak saya..Azhad

    ReplyDelete
  6. rimau tu wat bantal peluk ker ... heheheee

    ReplyDelete
  7. Eiiio ada ghimau laaa
    Sekali dia ngap, kite ngep hihihi
    Sy ni x pandai2 lg buat karipap

    ReplyDelete
  8. Okje ni penggemar karipaop tau Knor tp tak reti buat....kalau buat nk cepat habis je mcm mana nk sedapnya! Hehe

    ReplyDelete
  9. Lama saya tak buat karipap.
    Sedapnya K.Nor!.

    ReplyDelete
  10. Ya Allah....meleleh ayaq liur tgk karipap daging...wahhhh hebat la...mesti sedap nih kan kak?

    ReplyDelete
  11. karipap pun best Nor, petang2 minum dengan secawan teh, pergh!!
    Moga anak2 mendapat kejayaan cemerlang.

    ReplyDelete

Terima kasih banyak-banyak kesudian anda datang ke sini,saya amat menghargainya.

Labels

rezeki (8) sakit (5) hadiah (4) solat (4) ilmu (3) kek (3) muhasabah (3) segmen.. (3) .... (2) Malaikat (2) Neraka (2) aktiviti (2) hati.. (2) lelaki (2) makan (2) sumber dr buku 150 wasiat Rasulullah utk wanita (2) sumber.. (2) ............ (1) AKU... (1) Adab... (1) Alien (1) Azab (1) Azan (1) Begini (1) Celaru........ (1) Iblis . (1) Jangan-jangan (1) Kerana Allah. (1) MAMA (1) PROTON PREVE (1) SEGMEN (1) Speech (1) Tasbih.. (1) Yang terpuji.. (1) ajal (1) al-Quran (1) al-kisah (1) amal (1) anak (1) anakku (1) animation (1) approval.. (1) asal (1) aurat.. (1) bau (1) berkumpul dua thn sekali (1) berniaga. (1) berniaga.. (1) bila malam (1) binatang.. (1) bumi (1) bunga. (1) busuk.. (1) cahaya malam.. (1) cake (1) culture shock.. (1) cup cake (1) dakwah.. (1) dish (1) do (1) doktor (1) dosa (1) dr buku..-- (1) dunia sementara.. (1) dunia yg fana.. (1) exam..anak-anak. (1) familyku (1) fitnah dunia (1) gua (1) hasil.. (1) hati (1) hati... (1) hidup.. (1) human (1) ilmu. (1) indahnya (1) indahnya kampung (1) insaf (1) insaf. (1) islam (1) jangan jadi kelab rakan syaitan (1) jangan main2 ye.. (1) jawab soalan (1) jemari.. (1) juadah (1) kari murunggai (1) kenduri kampung (1) kerenah anak-anak (1) lagi2 sakit..nak buat macam mana..dah tu...? (1) lukisan suami (1) manusia.. (1) masa (1) masak utk mereka yg sakit (1) mata (1) matang.. (1) matematik (1) mati. (1) maut (1) mempelam (1) menangis takut kpd Allah SWT. (1) menu sIhat..?? (1) merepek (1) mertua (1) miskin (1) muhammad (1) mumia (1) nasi beriani (1) neraka. (1) nikmat..pada buah (1) non.muslim (1) pasti.. (1) pcl n family.. (1) penyakit hati.. (1) penyakit... (1) pergi tak kembali.. (1) perihal anakku (1) perjalanan kamu wahai anak2 masih jauh (1) perumpamaan (1) pilih lauk mentah (1) polka... (1) positif (1) resepi keli (1) resepi koci labu (1) resepi tako (1) resepi tiramisu azhan.. (1) rezeki.. (1) riya (1) roh.. (1) sabar ye... (1) saja-saja (1) saja-saja. (1) santai sabtu...ahad.. (1) sedekah (1) sedikit angin (1) sehat. (1) sejarah bola sepak (1) selalu minta pada Allah dpt khusuk dlm shalat.. (1) semua kerana Allah (1) senaman. (1) solat jumaat. (1) sumber dr buku.. (1) sunny (1) syurga. (1) tegas (1) tempahan.teman. (1) tetamu/abang (1) tidur siang hari (1) timbangan (1) tip (1) tiru.. (1) ulama (1) untung nasib.. (1) yang terpuji (1)