Pages

Tuesday, July 23, 2013

You wouldn't understand..



p/s suami saya ok...saya senyum aje...

20 comments:

  1. hahaha...cute jek
    tp sy mmg kagum ngan suri umah
    non-stop working kann
    :)

    ReplyDelete
  2. sy mungkin tk boleh jd full time housewife sebab saya tak serajin ni

    ReplyDelete
  3. Kalau suami yg faham dia tahu yg dirumah pun kerja sama panjang dgn yg kerja diluar rumah. lagi special yg di rumah dpt hidang makanan superb lagi - hebat tak hebat surirumah kan:)

    ReplyDelete
  4. lupa letak tu blogging tak masuk ke? hehe

    ReplyDelete
  5. lupa letak tu blogging tak masuk ke? hehe

    ReplyDelete
  6. Bersyukur dapat suami yang memahami tugas seorang isteri dan begitu jugak sebaliknya.

    ReplyDelete
  7. Isteri yg berkorban dpt pahala yg bnyk..hehe

    ReplyDelete
  8. Sungguh hebat kartun tuh...sungguh bermakna...suami Umi Qi pun ok....tp mmg pun some people x terpikir ibu bekerja dirumah lebih teruk dari org bekerja...

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah kami sesama buat kerja rumah.. sesama jaga anak, sesama gak bekerja cari rezeki...

    ReplyDelete
  10. kalu dpt suami cm tu..siap la hehehe

    ReplyDelete
  11. Assalam K.Nor
    Semoga Allah sentiasa menyayangi dan memberkati isteri2 yg rajin spt ini

    Agak2 ada ke isteri yg menghadap FB aje 12 jam?

    ReplyDelete
  12. suri rumah full time lagi penat berbanding suri rumah yg bekerja.. SUPERWOMAN

    ReplyDelete
  13. Suri rumah patutnya dapat gaji seorang pengurus...:)

    ReplyDelete
  14. Mat Som -ader le cikgu..kalau tak, tak ader la sampai anak kena bunuh..

    knor fb bisnes ader le..tak ader le..lupa akhirat..tetap agama di fokuskan...:)

    ReplyDelete
  15. hehehe..tension nampak muka isteri tu.

    ReplyDelete
  16. knor. akhirnya saya jumpa komen akak pasal pendidikan percuma tu. rupanya terlepas pandang

    ReplyDelete
  17. eira eixora-ok..emm terlps pndag tak mengapa..

    ReplyDelete
  18. tumpang senyum sekaki..
    hahahhaa

    ReplyDelete

Terima kasih banyak-banyak kesudian anda datang ke sini,saya amat menghargainya.

Labels

rezeki (8) sakit (5) hadiah (4) solat (4) ilmu (3) kek (3) muhasabah (3) segmen.. (3) .... (2) Malaikat (2) Neraka (2) aktiviti (2) hati.. (2) lelaki (2) makan (2) sumber dr buku 150 wasiat Rasulullah utk wanita (2) sumber.. (2) ............ (1) AKU... (1) Adab... (1) Alien (1) Azab (1) Azan (1) Begini (1) Celaru........ (1) Iblis . (1) Jangan-jangan (1) Kerana Allah. (1) MAMA (1) PROTON PREVE (1) SEGMEN (1) Speech (1) Tasbih.. (1) Yang terpuji.. (1) ajal (1) al-Quran (1) al-kisah (1) amal (1) anak (1) anakku (1) animation (1) approval.. (1) asal (1) aurat.. (1) bau (1) berkumpul dua thn sekali (1) berniaga. (1) berniaga.. (1) bila malam (1) binatang.. (1) bumi (1) bunga. (1) busuk.. (1) cahaya malam.. (1) cake (1) culture shock.. (1) cup cake (1) dakwah.. (1) dish (1) do (1) doktor (1) dosa (1) dr buku..-- (1) dunia sementara.. (1) dunia yg fana.. (1) exam..anak-anak. (1) familyku (1) fitnah dunia (1) gua (1) hasil.. (1) hati (1) hati... (1) hidup.. (1) human (1) ilmu. (1) indahnya (1) indahnya kampung (1) insaf (1) insaf. (1) islam (1) jangan jadi kelab rakan syaitan (1) jangan main2 ye.. (1) jawab soalan (1) jemari.. (1) juadah (1) kari murunggai (1) kenduri kampung (1) kerenah anak-anak (1) lagi2 sakit..nak buat macam mana..dah tu...? (1) lukisan suami (1) manusia.. (1) masa (1) masak utk mereka yg sakit (1) mata (1) matang.. (1) matematik (1) mati. (1) maut (1) mempelam (1) menangis takut kpd Allah SWT. (1) menu sIhat..?? (1) merepek (1) mertua (1) miskin (1) muhammad (1) mumia (1) nasi beriani (1) neraka. (1) nikmat..pada buah (1) non.muslim (1) pasti.. (1) pcl n family.. (1) penyakit hati.. (1) penyakit... (1) pergi tak kembali.. (1) perihal anakku (1) perjalanan kamu wahai anak2 masih jauh (1) perumpamaan (1) pilih lauk mentah (1) polka... (1) positif (1) resepi keli (1) resepi koci labu (1) resepi tako (1) resepi tiramisu azhan.. (1) rezeki.. (1) riya (1) roh.. (1) sabar ye... (1) saja-saja (1) saja-saja. (1) santai sabtu...ahad.. (1) sedekah (1) sedikit angin (1) sehat. (1) sejarah bola sepak (1) selalu minta pada Allah dpt khusuk dlm shalat.. (1) semua kerana Allah (1) senaman. (1) solat jumaat. (1) sumber dr buku.. (1) sunny (1) syurga. (1) tegas (1) tempahan.teman. (1) tetamu/abang (1) tidur siang hari (1) timbangan (1) tip (1) tiru.. (1) ulama (1) untung nasib.. (1) yang terpuji (1)