Pages

Thursday, July 18, 2013

Jubah haramain



jubah yang azhan pilih

terletak di Komplek Pkns Shah Alam...tingkat satu...bukan nak bagi publisiti pun...tapi memang kat sinilah beli baju raya tempoh hari...kain yang berkualiti  harga pun ok...

17 comments:

  1. Bagi publisiti yg baik tak apa Nor. Bukan kondem. Tolong promosi pun dapat pahala juga...

    ReplyDelete
  2. wah best juga kat sini nampaknyer

    ReplyDelete
  3. yg jubah azhan pilih tuh cantik

    ReplyDelete
  4. x salah pun nak sharing kak.. mana tau ada juga yg mencari-cari kedai yg menjual jubah terbaikkan.. apa pun yg kita lakukan yg penting niat kita kak...

    ReplyDelete
  5. aduhaiii ... lum shopping raya lagi ...

    ReplyDelete
  6. bukan apa blog ni mcm siput...lambatnya je perkembangannya...he~

    ReplyDelete
  7. saya jarang ke PKNS Shah Alam sana... selalunya kalau nak beli baju melayu abah, beli kat wisma yakin masjid india jer

    ReplyDelete
  8. knor, harga baju melayu yang siap kat sana berapa. tgh survey2 untuk husband. thn ni dia nk pakai yang ready made. malas nak tempah

    ReplyDelete
  9. MystoryPic -wisma yakin masjid india selalunya mlm raya pergi...cari kuih raya..he~

    ReplyDelete
  10. eira eixora -baju melayu kat sana mmg byk pilihan..rambang biji mata ni..

    harga standrd baju lelaki rm seratus ke atas le..yg mncecah rm300 pun ada..

    ReplyDelete
  11. wah...dah shopping raya la ni...noe belum pun lagi...

    ReplyDelete
  12. tahun ni kalau takde pape aral, malam raya akan ke sana.. tak kisahlah sesak ke idak.. hehehe..

    ReplyDelete

Terima kasih banyak-banyak kesudian anda datang ke sini,saya amat menghargainya.

Labels

rezeki (8) sakit (5) hadiah (4) solat (4) ilmu (3) kek (3) muhasabah (3) segmen.. (3) .... (2) Malaikat (2) Neraka (2) aktiviti (2) hati.. (2) lelaki (2) makan (2) sumber dr buku 150 wasiat Rasulullah utk wanita (2) sumber.. (2) ............ (1) AKU... (1) Adab... (1) Alien (1) Azab (1) Azan (1) Begini (1) Celaru........ (1) Iblis . (1) Jangan-jangan (1) Kerana Allah. (1) MAMA (1) PROTON PREVE (1) SEGMEN (1) Speech (1) Tasbih.. (1) Yang terpuji.. (1) ajal (1) al-Quran (1) al-kisah (1) amal (1) anak (1) anakku (1) animation (1) approval.. (1) asal (1) aurat.. (1) bau (1) berkumpul dua thn sekali (1) berniaga. (1) berniaga.. (1) bila malam (1) binatang.. (1) bumi (1) bunga. (1) busuk.. (1) cahaya malam.. (1) cake (1) culture shock.. (1) cup cake (1) dakwah.. (1) dish (1) do (1) doktor (1) dosa (1) dr buku..-- (1) dunia sementara.. (1) dunia yg fana.. (1) exam..anak-anak. (1) familyku (1) fitnah dunia (1) gua (1) hasil.. (1) hati (1) hati... (1) hidup.. (1) human (1) ilmu. (1) indahnya (1) indahnya kampung (1) insaf (1) insaf. (1) islam (1) jangan jadi kelab rakan syaitan (1) jangan main2 ye.. (1) jawab soalan (1) jemari.. (1) juadah (1) kari murunggai (1) kenduri kampung (1) kerenah anak-anak (1) lagi2 sakit..nak buat macam mana..dah tu...? (1) lukisan suami (1) manusia.. (1) masa (1) masak utk mereka yg sakit (1) mata (1) matang.. (1) matematik (1) mati. (1) maut (1) mempelam (1) menangis takut kpd Allah SWT. (1) menu sIhat..?? (1) merepek (1) mertua (1) miskin (1) muhammad (1) mumia (1) nasi beriani (1) neraka. (1) nikmat..pada buah (1) non.muslim (1) pasti.. (1) pcl n family.. (1) penyakit hati.. (1) penyakit... (1) pergi tak kembali.. (1) perihal anakku (1) perjalanan kamu wahai anak2 masih jauh (1) perumpamaan (1) pilih lauk mentah (1) polka... (1) positif (1) resepi keli (1) resepi koci labu (1) resepi tako (1) resepi tiramisu azhan.. (1) rezeki.. (1) riya (1) roh.. (1) sabar ye... (1) saja-saja (1) saja-saja. (1) santai sabtu...ahad.. (1) sedekah (1) sedikit angin (1) sehat. (1) sejarah bola sepak (1) selalu minta pada Allah dpt khusuk dlm shalat.. (1) semua kerana Allah (1) senaman. (1) solat jumaat. (1) sumber dr buku.. (1) sunny (1) syurga. (1) tegas (1) tempahan.teman. (1) tetamu/abang (1) tidur siang hari (1) timbangan (1) tip (1) tiru.. (1) ulama (1) untung nasib.. (1) yang terpuji (1)