Pages

Tuesday, July 30, 2013

Real watermelon cake





p/s selamat hari jadi adibah kek yang di ambil dr fb...he~

15 comments:

  1. jangan terpedaya kek ni bkn knor buat ye...

    ReplyDelete
  2. Xbsh ke bust kek cm tu? :-) xpe,nnt kite snap byk2 ye kak

    ReplyDelete
  3. Hi Knor, this is very original, and looks so good.
    I think masuk mulut satu spoon boleh lupa nama mak, ha ha.
    Can see you have a black belt in cake making.
    Beautiful cake!
    Salam ceria selalu dan jangan lupa gembira di hati.
    Bagaikan sentiasa kedengaran alunan lagu merdu.
    Lee.

    ReplyDelete
  4. hahahaha...memang lain dari yang lain ni. tembikai, sangat bagus utk buang batu karang.

    ReplyDelete
  5. Selamat menyambut Ramadhan yg ke 23
    Nampak sangat mengujakan
    Tetapi sejak batuk2 tu
    dah takut nak makan tembikai

    ReplyDelete
  6. wah... mcm senang je buat kek tembikai ni kak. hehehe bestla anak akak dapay ibu yg pandai masak mcm2.

    tentang software papago tu, kalau akak pakai fon android mesti boleh guna juga...

    ReplyDelete
  7. Aduhai kalau ada mama pakar kek, buah tembikai pun boleh jadi kek. Macam mat salleh punya program kat tvlah Nor.

    ReplyDelete
  8. oh hebat...akak boleh buat kek macam nih..??

    ReplyDelete
  9. happy beleted besday adibah... moga jadi anak solehah yg berjaya di dunia & akhirat ^_~

    ReplyDelete

Terima kasih banyak-banyak kesudian anda datang ke sini,saya amat menghargainya.

Labels

rezeki (8) sakit (5) hadiah (4) solat (4) ilmu (3) kek (3) muhasabah (3) segmen.. (3) .... (2) Malaikat (2) Neraka (2) aktiviti (2) hati.. (2) lelaki (2) makan (2) sumber dr buku 150 wasiat Rasulullah utk wanita (2) sumber.. (2) ............ (1) AKU... (1) Adab... (1) Alien (1) Azab (1) Azan (1) Begini (1) Celaru........ (1) Iblis . (1) Jangan-jangan (1) Kerana Allah. (1) MAMA (1) PROTON PREVE (1) SEGMEN (1) Speech (1) Tasbih.. (1) Yang terpuji.. (1) ajal (1) al-Quran (1) al-kisah (1) amal (1) anak (1) anakku (1) animation (1) approval.. (1) asal (1) aurat.. (1) bau (1) berkumpul dua thn sekali (1) berniaga. (1) berniaga.. (1) bila malam (1) binatang.. (1) bumi (1) bunga. (1) busuk.. (1) cahaya malam.. (1) cake (1) culture shock.. (1) cup cake (1) dakwah.. (1) dish (1) do (1) doktor (1) dosa (1) dr buku..-- (1) dunia sementara.. (1) dunia yg fana.. (1) exam..anak-anak. (1) familyku (1) fitnah dunia (1) gua (1) hasil.. (1) hati (1) hati... (1) hidup.. (1) human (1) ilmu. (1) indahnya (1) indahnya kampung (1) insaf (1) insaf. (1) islam (1) jangan jadi kelab rakan syaitan (1) jangan main2 ye.. (1) jawab soalan (1) jemari.. (1) juadah (1) kari murunggai (1) kenduri kampung (1) kerenah anak-anak (1) lagi2 sakit..nak buat macam mana..dah tu...? (1) lukisan suami (1) manusia.. (1) masa (1) masak utk mereka yg sakit (1) mata (1) matang.. (1) matematik (1) mati. (1) maut (1) mempelam (1) menangis takut kpd Allah SWT. (1) menu sIhat..?? (1) merepek (1) mertua (1) miskin (1) muhammad (1) mumia (1) nasi beriani (1) neraka. (1) nikmat..pada buah (1) non.muslim (1) pasti.. (1) pcl n family.. (1) penyakit hati.. (1) penyakit... (1) pergi tak kembali.. (1) perihal anakku (1) perjalanan kamu wahai anak2 masih jauh (1) perumpamaan (1) pilih lauk mentah (1) polka... (1) positif (1) resepi keli (1) resepi koci labu (1) resepi tako (1) resepi tiramisu azhan.. (1) rezeki.. (1) riya (1) roh.. (1) sabar ye... (1) saja-saja (1) saja-saja. (1) santai sabtu...ahad.. (1) sedekah (1) sedikit angin (1) sehat. (1) sejarah bola sepak (1) selalu minta pada Allah dpt khusuk dlm shalat.. (1) semua kerana Allah (1) senaman. (1) solat jumaat. (1) sumber dr buku.. (1) sunny (1) syurga. (1) tegas (1) tempahan.teman. (1) tetamu/abang (1) tidur siang hari (1) timbangan (1) tip (1) tiru.. (1) ulama (1) untung nasib.. (1) yang terpuji (1)