Pages

Tuesday, December 1, 2015

SOLD OUT


Rabu yg Barakah

Tak ada cerita yg menarik pun...tapi gatal gak nak kongsi kat sini...dah blogger picisan yg tak berapa nak menjadi...
Selain menjaga orang berpantang kerja2 biasa berjalan seperti biasa jer..semakin pulih nampaknya anak2....

Inilah jualan anakanda adibah tempoh hari sempena karnival keusahawanan Uitm 2015.
#blueberrycake
#ultimatechocholatecake
#meltinglemoncake
#slicecake
#velvetfruitcake
#Hazelnutchocolatefudge
#rempeyekkacangtanah
#butterscotchbread
#nasiberianiayammerahmadu

semua ni sold out...habis gitu..
Dah tutup kedai dah nak final exam...









Legasi ini akan diteruskan....silalah order ye...jangan malu berhubung dgn owner..hehe.
Man jadda wa jadda...In shaa Allah.



23 comments:

  1. Memang tak malu kalaulah dekat ... tapi bab kek kan tak boleh di ekspot ke JB. Jadi semua buat kakak meleleh aje Nor.

    ReplyDelete
  2. Wah...mmg nmpk sedap2..patut sold out..tahniah kak nor

    ReplyDelete
  3. Wah...mmg nmpk sedap2..patut sold out..tahniah kak nor

    ReplyDelete
  4. wah..untung besar nampak nya..hhehehe

    ReplyDelete
  5. Nampak sedap tu KM..
    Patutlah sold out..
    Rasa nak mengoder jer kat KM ni..

    ReplyDelete
  6. Alhamdullilah...
    Semangat jihad bisnes ni kena terapkan sejak kecil lagi...kena ubah mentaliti Melayu.

    wa man zara’a hasoda, wa man yajtahid yanjah :)

    ReplyDelete
  7. Lazat2 semuanya K.Nor.
    Especially rempeyek yg jelas keranggupannya tu..

    ReplyDelete
  8. Ada bakat peniagawati ni... takper lepas belajar boleh bukak kedai..

    ReplyDelete
  9. Sedap-sedap semuanya Kek nya. Memang bolah jual habis macam ni.

    ReplyDelete
  10. Kagum tau kita dengan awak Knor. Adibah pun mesti pandai membaking kan Knor

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah
      Dia tk pndai baking jual jer pandai..klu knor bt kek dia ignore jer..tup2 dh siap...nk tau pun dia tk nak...,

      Delete
  11. ternganga mulut yan..nampak kek sedap2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq yan
      Boleh jer bljar kt klss mskn membaking

      Delete

Terima kasih banyak-banyak kesudian anda datang ke sini,saya amat menghargainya.

Labels

rezeki (8) sakit (5) hadiah (4) solat (4) ilmu (3) kek (3) muhasabah (3) segmen.. (3) .... (2) Malaikat (2) Neraka (2) aktiviti (2) hati.. (2) lelaki (2) makan (2) sumber dr buku 150 wasiat Rasulullah utk wanita (2) sumber.. (2) ............ (1) AKU... (1) Adab... (1) Alien (1) Azab (1) Azan (1) Begini (1) Celaru........ (1) Iblis . (1) Jangan-jangan (1) Kerana Allah. (1) MAMA (1) PROTON PREVE (1) SEGMEN (1) Speech (1) Tasbih.. (1) Yang terpuji.. (1) ajal (1) al-Quran (1) al-kisah (1) amal (1) anak (1) anakku (1) animation (1) approval.. (1) asal (1) aurat.. (1) bau (1) berkumpul dua thn sekali (1) berniaga. (1) berniaga.. (1) bila malam (1) binatang.. (1) bumi (1) bunga. (1) busuk.. (1) cahaya malam.. (1) cake (1) culture shock.. (1) cup cake (1) dakwah.. (1) dish (1) do (1) doktor (1) dosa (1) dr buku..-- (1) dunia sementara.. (1) dunia yg fana.. (1) exam..anak-anak. (1) familyku (1) fitnah dunia (1) gua (1) hasil.. (1) hati (1) hati... (1) hidup.. (1) human (1) ilmu. (1) indahnya (1) indahnya kampung (1) insaf (1) insaf. (1) islam (1) jangan jadi kelab rakan syaitan (1) jangan main2 ye.. (1) jawab soalan (1) jemari.. (1) juadah (1) kari murunggai (1) kenduri kampung (1) kerenah anak-anak (1) lagi2 sakit..nak buat macam mana..dah tu...? (1) lukisan suami (1) manusia.. (1) masa (1) masak utk mereka yg sakit (1) mata (1) matang.. (1) matematik (1) mati. (1) maut (1) mempelam (1) menangis takut kpd Allah SWT. (1) menu sIhat..?? (1) merepek (1) mertua (1) miskin (1) muhammad (1) mumia (1) nasi beriani (1) neraka. (1) nikmat..pada buah (1) non.muslim (1) pasti.. (1) pcl n family.. (1) penyakit hati.. (1) penyakit... (1) pergi tak kembali.. (1) perihal anakku (1) perjalanan kamu wahai anak2 masih jauh (1) perumpamaan (1) pilih lauk mentah (1) polka... (1) positif (1) resepi keli (1) resepi koci labu (1) resepi tako (1) resepi tiramisu azhan.. (1) rezeki.. (1) riya (1) roh.. (1) sabar ye... (1) saja-saja (1) saja-saja. (1) santai sabtu...ahad.. (1) sedekah (1) sedikit angin (1) sehat. (1) sejarah bola sepak (1) selalu minta pada Allah dpt khusuk dlm shalat.. (1) semua kerana Allah (1) senaman. (1) solat jumaat. (1) sumber dr buku.. (1) sunny (1) syurga. (1) tegas (1) tempahan.teman. (1) tetamu/abang (1) tidur siang hari (1) timbangan (1) tip (1) tiru.. (1) ulama (1) untung nasib.. (1) yang terpuji (1)