Pages

Tuesday, August 12, 2014

MINI OPEN HOUSE


Assalamualaikum sahabat semua.


 Ireland

baru je buat  mini makan-makan raya..tak buat nanti tengah bz buat tempahan ada pula yang ketuk pintu nak beraya..masa tu rempeyek panas jelah aku hidangkan...
setakat ni belum ada lagilah main ketuk-ketuk pintu..
antara tetamunya,mestilah kawan-kawan adibah,adik beradik dan saudara mara.maklum tahun ni raya sakanlah diorang..lepas ni masing-masing nak pulun study dalam bidang masing-masing..tahniah semua.

mai nak tunjuk hidangan mini makan-makan tu...first sekali menu dessert..menu wajiblah sebab masing masang udah tau..aku ni siapa...?




18 comments:

  1. Wah meriahnya kuih raya akak. Saya suka kuih raya yang last tu. Macam sedap aje kacang dia.

    ReplyDelete
  2. Tetamu yg balik mesti tepuk perut kekenyangan Nor:)

    ReplyDelete
  3. Aduh nak datang raya rumah knor lah.. sedap hidangan tu :)

    ReplyDelete
  4. Sedap2nyaaa!!.
    Sampai ati KNor tak jemput kiter.. (mcm la dpt pegi kan..).

    ReplyDelete
  5. Nor...dessert sahaja dah terangkat!!!, kalau dekat nak terjah juga rumah Nor :)

    ReplyDelete
  6. ai...kalau dah terjah rumah tauke biskut dan pastry ya, mmg balik puas hati, cuba terjah rumah saya, confirm ken singgah kedai mamak lepas tu! hihi... seronoklah kalau macam ni , knor, saya pun nak pergi rumah akak ni....

    ReplyDelete
  7. tula..saya pun rasa nak terjah tengok dessert tu, jeleznya saya sbb tak pandai buat.

    ReplyDelete
  8. Untungnyaa...dapat merasa air tangan kak nor ni..hihihi

    ReplyDelete
  9. Blogwalked!

    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. kak nor,esok tghari sy bt mkn2 ckit.jemput dtg ye xpublish kat fb.bz.xdan update blog.nnt akk msj sy ye klu nk dtg.nk bg adrs..012-9628636

    ReplyDelete
  11. Mak ai Knorrrr...... berketul ketul stobeyi atas kek tu....puas depa makan pastinya...
    Sebok betul bisneswoman sorang ni yek

    ReplyDelete
  12. cheese tart kekacang tu nmpk rangup nor. eh..pepandai jer akak bg nama ;)

    ReplyDelete
  13. comel2 e anak2 dara tu....faveret noe tu yg last...

    ReplyDelete
  14. assalammualaikumu..

    lamanya liya tak singgah sini berBW n liya pun dah jarak berblog nie di atas beberapa sebab erpaksalah senyap hhehehe insyaallah ni tgh warming up balik

    selamat hari raya ye knor.. nak order rempeyek tapi liya dah tak pergi gombak dah.. :(

    ReplyDelete

Terima kasih banyak-banyak kesudian anda datang ke sini,saya amat menghargainya.

Labels

rezeki (8) sakit (5) hadiah (4) solat (4) ilmu (3) kek (3) muhasabah (3) segmen.. (3) .... (2) Malaikat (2) Neraka (2) aktiviti (2) hati.. (2) lelaki (2) makan (2) sumber dr buku 150 wasiat Rasulullah utk wanita (2) sumber.. (2) ............ (1) AKU... (1) Adab... (1) Alien (1) Azab (1) Azan (1) Begini (1) Celaru........ (1) Iblis . (1) Jangan-jangan (1) Kerana Allah. (1) MAMA (1) PROTON PREVE (1) SEGMEN (1) Speech (1) Tasbih.. (1) Yang terpuji.. (1) ajal (1) al-Quran (1) al-kisah (1) amal (1) anak (1) anakku (1) animation (1) approval.. (1) asal (1) aurat.. (1) bau (1) berkumpul dua thn sekali (1) berniaga. (1) berniaga.. (1) bila malam (1) binatang.. (1) bumi (1) bunga. (1) busuk.. (1) cahaya malam.. (1) cake (1) culture shock.. (1) cup cake (1) dakwah.. (1) dish (1) do (1) doktor (1) dosa (1) dr buku..-- (1) dunia sementara.. (1) dunia yg fana.. (1) exam..anak-anak. (1) familyku (1) fitnah dunia (1) gua (1) hasil.. (1) hati (1) hati... (1) hidup.. (1) human (1) ilmu. (1) indahnya (1) indahnya kampung (1) insaf (1) insaf. (1) islam (1) jangan jadi kelab rakan syaitan (1) jangan main2 ye.. (1) jawab soalan (1) jemari.. (1) juadah (1) kari murunggai (1) kenduri kampung (1) kerenah anak-anak (1) lagi2 sakit..nak buat macam mana..dah tu...? (1) lukisan suami (1) manusia.. (1) masa (1) masak utk mereka yg sakit (1) mata (1) matang.. (1) matematik (1) mati. (1) maut (1) mempelam (1) menangis takut kpd Allah SWT. (1) menu sIhat..?? (1) merepek (1) mertua (1) miskin (1) muhammad (1) mumia (1) nasi beriani (1) neraka. (1) nikmat..pada buah (1) non.muslim (1) pasti.. (1) pcl n family.. (1) penyakit hati.. (1) penyakit... (1) pergi tak kembali.. (1) perihal anakku (1) perjalanan kamu wahai anak2 masih jauh (1) perumpamaan (1) pilih lauk mentah (1) polka... (1) positif (1) resepi keli (1) resepi koci labu (1) resepi tako (1) resepi tiramisu azhan.. (1) rezeki.. (1) riya (1) roh.. (1) sabar ye... (1) saja-saja (1) saja-saja. (1) santai sabtu...ahad.. (1) sedekah (1) sedikit angin (1) sehat. (1) sejarah bola sepak (1) selalu minta pada Allah dpt khusuk dlm shalat.. (1) semua kerana Allah (1) senaman. (1) solat jumaat. (1) sumber dr buku.. (1) sunny (1) syurga. (1) tegas (1) tempahan.teman. (1) tetamu/abang (1) tidur siang hari (1) timbangan (1) tip (1) tiru.. (1) ulama (1) untung nasib.. (1) yang terpuji (1)