Pages

Sunday, May 25, 2014

WAHAI WANITA


Assalamualaikum...

Orang yang belajar dengan kehidupan mendapat pengalaman
Orang yang belajar dengan buku dan guru mendapat ilmu...

 Note from adibah...

sebaya adibah,dan kawan adibah,sudah ada dua orang anak...alhamdulillah..
wanita 14 lelaki 1. fakta..kalau lelaki kawin 4 sekali pun nisbah wanita yang tinggal 10
akhir zaman...

p/s en suami akan bergelut dengan exam hujung minggu ini...semoga beroleh kejayaan...

11 comments:

  1. comelnya baby.
    orang dulu2 cukup pantang bila kata baby comel atau cantik. dia suruh kata baby tu buruk.alasan supaya baby tu tak sakit..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah....
    smbil2 klik whisper...hii

    ReplyDelete
  3. terkesan.
    dulu macam tu la. sket2 nak bagitau pakwe, konon lah
    sekarang takde dah
    tsk tsk

    ReplyDelete
  4. Org zaman skrang sanggup berkorban apa saja tuk kekasih padahal bukannya mahram yg sah disisi islam pun..sekali ditinggal menangis tak berlagu...
    good luck tuk suami knor..

    ReplyDelete
  5. Kwn2 saya yg lebih muda dari saya pun dah ada yg dpt cucu. Saya inshaallah lama lg kot... Ain pun baru je 16thn. Hehe..

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah
    Tkasih
    Eh K.Nor macam tak sabar nak dapat cucu je
    Sampai masanya, tibalah nanti

    ReplyDelete
  7. Mat Som-amboi cikgu...blum terlintas nk cucu...

    Anak2 masih minum susu lgi cikgu..
    cikgu ye lah kut...hehe

    ReplyDelete
  8. mak abah yg selalu di utamakan. :D

    moga2 dipermudahkan urusan suami akak tuu. :D

    ReplyDelete
  9. Knor tak sabo nak timang cucu ke? hehe.... habis belajar nanti Insyaallah,....cepatlah kawennya Adibah tu hehe

    ReplyDelete

Terima kasih banyak-banyak kesudian anda datang ke sini,saya amat menghargainya.

Labels

rezeki (8) sakit (5) hadiah (4) solat (4) ilmu (3) kek (3) muhasabah (3) segmen.. (3) .... (2) Malaikat (2) Neraka (2) aktiviti (2) hati.. (2) lelaki (2) makan (2) sumber dr buku 150 wasiat Rasulullah utk wanita (2) sumber.. (2) ............ (1) AKU... (1) Adab... (1) Alien (1) Azab (1) Azan (1) Begini (1) Celaru........ (1) Iblis . (1) Jangan-jangan (1) Kerana Allah. (1) MAMA (1) PROTON PREVE (1) SEGMEN (1) Speech (1) Tasbih.. (1) Yang terpuji.. (1) ajal (1) al-Quran (1) al-kisah (1) amal (1) anak (1) anakku (1) animation (1) approval.. (1) asal (1) aurat.. (1) bau (1) berkumpul dua thn sekali (1) berniaga. (1) berniaga.. (1) bila malam (1) binatang.. (1) bumi (1) bunga. (1) busuk.. (1) cahaya malam.. (1) cake (1) culture shock.. (1) cup cake (1) dakwah.. (1) dish (1) do (1) doktor (1) dosa (1) dr buku..-- (1) dunia sementara.. (1) dunia yg fana.. (1) exam..anak-anak. (1) familyku (1) fitnah dunia (1) gua (1) hasil.. (1) hati (1) hati... (1) hidup.. (1) human (1) ilmu. (1) indahnya (1) indahnya kampung (1) insaf (1) insaf. (1) islam (1) jangan jadi kelab rakan syaitan (1) jangan main2 ye.. (1) jawab soalan (1) jemari.. (1) juadah (1) kari murunggai (1) kenduri kampung (1) kerenah anak-anak (1) lagi2 sakit..nak buat macam mana..dah tu...? (1) lukisan suami (1) manusia.. (1) masa (1) masak utk mereka yg sakit (1) mata (1) matang.. (1) matematik (1) mati. (1) maut (1) mempelam (1) menangis takut kpd Allah SWT. (1) menu sIhat..?? (1) merepek (1) mertua (1) miskin (1) muhammad (1) mumia (1) nasi beriani (1) neraka. (1) nikmat..pada buah (1) non.muslim (1) pasti.. (1) pcl n family.. (1) penyakit hati.. (1) penyakit... (1) pergi tak kembali.. (1) perihal anakku (1) perjalanan kamu wahai anak2 masih jauh (1) perumpamaan (1) pilih lauk mentah (1) polka... (1) positif (1) resepi keli (1) resepi koci labu (1) resepi tako (1) resepi tiramisu azhan.. (1) rezeki.. (1) riya (1) roh.. (1) sabar ye... (1) saja-saja (1) saja-saja. (1) santai sabtu...ahad.. (1) sedekah (1) sedikit angin (1) sehat. (1) sejarah bola sepak (1) selalu minta pada Allah dpt khusuk dlm shalat.. (1) semua kerana Allah (1) senaman. (1) solat jumaat. (1) sumber dr buku.. (1) sunny (1) syurga. (1) tegas (1) tempahan.teman. (1) tetamu/abang (1) tidur siang hari (1) timbangan (1) tip (1) tiru.. (1) ulama (1) untung nasib.. (1) yang terpuji (1)