Pages

Monday, December 3, 2012

Motivasi


gambar iman soffea dan rakan masa hari kecermerlangan tempoh hari..macam dah basi ajekan..motivasi juga untuk anak-anak tengok sebelum saya tutup mata.sekurang-kurangnya saya suka tengok kejayaan anak-anak dan catat sesuatu di sini dan menghargai kejayaan mereka.bila anak-anak tengok mesti mereka suka dan bersemangat lagi  untuk belajar bersungguh-sungguh..salah satu cara sayalah..




inilah hadiah yang saya bagi...sedap tak iman!

13 comments:

  1. Salam perkenalan..:)

    Tahniah Iman Soffea..moga terus sukses hingga ke peringkat tertinggi..Terbaring ya tgk koleksi medal...hihihih

    ReplyDelete
  2. Tahniah buat anakanda Iman... dpt makan kek sedap lagi.

    ReplyDelete
  3. Kalau ikutkan.. dalam usia si abang (anak sulung) yg baru 5thaun bnyk juga pencapaiannya namun saya lupa utk berkongsi di blog. Hm InshaAllah saya akan kongsikan buat tatapan bahawa papa mereka menghargai.

    p.s: Oleh kerana tak brapa terror nak masak slalaunya sy bw family kuar makan utk celebrate.

    ReplyDelete
  4. Adie Achim-nanti suruh diorang baca betapa kita menghargainya..kadang2 tulisan sebenar lebih tulus sbb ia datang dr hati kita tak kira masa...selalu kata dlm hati alhamdulillah Allah memberi anak2 yg bijak.

    kak kadang2 aje mkn di luar ni..masak pun taklah terror mana

    ReplyDelete
  5. K.Nor
    Tahniah buat Iman Sofea
    Tahniah

    ReplyDelete
  6. banyak piala nyer yer...tahniah utk anak akak...:)

    ReplyDelete
  7. tahnah untuk Iman Sofea dan akak juga..semoga teruskan kemerlangannya dunia & akhirat..

    nak sikit kek akak tu..kak nor tulis la resepinya..

    ReplyDelete
  8. tahniah iman.. huuu, utgla mumy kasi kek.. sedap plak nengoknye tuh.. =)

    ReplyDelete
  9. tahniah...mesti bersemangat punya lepas nie

    ReplyDelete
  10. Kasih Salina -innsyaAllah nnati akak bg resepinya ye..

    ReplyDelete
  11. sedapnya hadiah tu... tahniah iman...

    ReplyDelete

Terima kasih banyak-banyak kesudian anda datang ke sini,saya amat menghargainya.

Labels

rezeki (8) sakit (5) hadiah (4) solat (4) ilmu (3) kek (3) muhasabah (3) segmen.. (3) .... (2) Malaikat (2) Neraka (2) aktiviti (2) hati.. (2) lelaki (2) makan (2) sumber dr buku 150 wasiat Rasulullah utk wanita (2) sumber.. (2) ............ (1) AKU... (1) Adab... (1) Alien (1) Azab (1) Azan (1) Begini (1) Celaru........ (1) Iblis . (1) Jangan-jangan (1) Kerana Allah. (1) MAMA (1) PROTON PREVE (1) SEGMEN (1) Speech (1) Tasbih.. (1) Yang terpuji.. (1) ajal (1) al-Quran (1) al-kisah (1) amal (1) anak (1) anakku (1) animation (1) approval.. (1) asal (1) aurat.. (1) bau (1) berkumpul dua thn sekali (1) berniaga. (1) berniaga.. (1) bila malam (1) binatang.. (1) bumi (1) bunga. (1) busuk.. (1) cahaya malam.. (1) cake (1) culture shock.. (1) cup cake (1) dakwah.. (1) dish (1) do (1) doktor (1) dosa (1) dr buku..-- (1) dunia sementara.. (1) dunia yg fana.. (1) exam..anak-anak. (1) familyku (1) fitnah dunia (1) gua (1) hasil.. (1) hati (1) hati... (1) hidup.. (1) human (1) ilmu. (1) indahnya (1) indahnya kampung (1) insaf (1) insaf. (1) islam (1) jangan jadi kelab rakan syaitan (1) jangan main2 ye.. (1) jawab soalan (1) jemari.. (1) juadah (1) kari murunggai (1) kenduri kampung (1) kerenah anak-anak (1) lagi2 sakit..nak buat macam mana..dah tu...? (1) lukisan suami (1) manusia.. (1) masa (1) masak utk mereka yg sakit (1) mata (1) matang.. (1) matematik (1) mati. (1) maut (1) mempelam (1) menangis takut kpd Allah SWT. (1) menu sIhat..?? (1) merepek (1) mertua (1) miskin (1) muhammad (1) mumia (1) nasi beriani (1) neraka. (1) nikmat..pada buah (1) non.muslim (1) pasti.. (1) pcl n family.. (1) penyakit hati.. (1) penyakit... (1) pergi tak kembali.. (1) perihal anakku (1) perjalanan kamu wahai anak2 masih jauh (1) perumpamaan (1) pilih lauk mentah (1) polka... (1) positif (1) resepi keli (1) resepi koci labu (1) resepi tako (1) resepi tiramisu azhan.. (1) rezeki.. (1) riya (1) roh.. (1) sabar ye... (1) saja-saja (1) saja-saja. (1) santai sabtu...ahad.. (1) sedekah (1) sedikit angin (1) sehat. (1) sejarah bola sepak (1) selalu minta pada Allah dpt khusuk dlm shalat.. (1) semua kerana Allah (1) senaman. (1) solat jumaat. (1) sumber dr buku.. (1) sunny (1) syurga. (1) tegas (1) tempahan.teman. (1) tetamu/abang (1) tidur siang hari (1) timbangan (1) tip (1) tiru.. (1) ulama (1) untung nasib.. (1) yang terpuji (1)