Pages

Sunday, December 2, 2012

Halal,bersih dan murah


green velvet ke tanjung karang..nak bertunang..banyak tempahan kek akhir-akhir ini.

rindu nak makan kek saya katanya..order lagi.


tiba-tiba ada pelangan nak makan durian crepe..boleh buat tak?saya kata tak pernah buat..ok saya cubalah..inilah hasilnya..ada musang king di dalam..saya buat besar-besar puas makan..

pavlova..buat untuk anak-anak je..

lembut di dalam keras di luar..

di entri lalu ada saya tinggalkan resepi ..

respon pelangan katanya kek saya macam kek yang di jual di Resepi Rahsia..
sejujurnya sekali pun saya tak pernah masuk apatah lagi nak makan.bukan saya kata ye..pelangan yang bagi komen...masih ada tempahan..yang harus di selesaikan..alhamdulillah

p/s kebersihan,status halal dan murah itu yang saya utamakan.




12 comments:

  1. Ini yg kakak geram tengok Nor. Kalau dekat confirm kakak order juga.

    ReplyDelete
  2. sedapnyer kak nor.. rajin betul ekk... lenkali nak ode kat akak .. bleh tak??

    ReplyDelete
  3. waaa.. nk kene cari bini pandai buat kek n memasak.. hehe.. sedap tgk kek akak...

    ReplyDelete
  4. bila pelanggan puas hati pasti mereka akan order balik kan...alhamdulillah...

    ReplyDelete
  5. semua toberi tu sy punye! sy ambik makan 1 1 pastu tinggal yg lain kikiki


    * haah kak, sbk ckit byk outstation.......

    ReplyDelete
  6. knor, berapa rm knor jual pavlova sebiji. sy tak pernah makan. teringin nak makan

    ReplyDelete
  7. Nampaknya pelanggan akak sangat berpuas hati. Terliur tengok pavlova tu..

    Moga bisnes akak terus maju..

    ReplyDelete
  8. eira eixora-setakat ni tak pernah jual lg pavlova..kalau kak jual..dlm rm40

    ReplyDelete
  9. kalo saya dekat dgn rumah k nor saya dah terjah ni..geram sgt tgk..saya suka makan kek..rezeki tu kak..xpe la bz sikit pun..

    ReplyDelete

Terima kasih banyak-banyak kesudian anda datang ke sini,saya amat menghargainya.

Labels

rezeki (8) sakit (5) hadiah (4) solat (4) ilmu (3) kek (3) muhasabah (3) segmen.. (3) .... (2) Malaikat (2) Neraka (2) aktiviti (2) hati.. (2) lelaki (2) makan (2) sumber dr buku 150 wasiat Rasulullah utk wanita (2) sumber.. (2) ............ (1) AKU... (1) Adab... (1) Alien (1) Azab (1) Azan (1) Begini (1) Celaru........ (1) Iblis . (1) Jangan-jangan (1) Kerana Allah. (1) MAMA (1) PROTON PREVE (1) SEGMEN (1) Speech (1) Tasbih.. (1) Yang terpuji.. (1) ajal (1) al-Quran (1) al-kisah (1) amal (1) anak (1) anakku (1) animation (1) approval.. (1) asal (1) aurat.. (1) bau (1) berkumpul dua thn sekali (1) berniaga. (1) berniaga.. (1) bila malam (1) binatang.. (1) bumi (1) bunga. (1) busuk.. (1) cahaya malam.. (1) cake (1) culture shock.. (1) cup cake (1) dakwah.. (1) dish (1) do (1) doktor (1) dosa (1) dr buku..-- (1) dunia sementara.. (1) dunia yg fana.. (1) exam..anak-anak. (1) familyku (1) fitnah dunia (1) gua (1) hasil.. (1) hati (1) hati... (1) hidup.. (1) human (1) ilmu. (1) indahnya (1) indahnya kampung (1) insaf (1) insaf. (1) islam (1) jangan jadi kelab rakan syaitan (1) jangan main2 ye.. (1) jawab soalan (1) jemari.. (1) juadah (1) kari murunggai (1) kenduri kampung (1) kerenah anak-anak (1) lagi2 sakit..nak buat macam mana..dah tu...? (1) lukisan suami (1) manusia.. (1) masa (1) masak utk mereka yg sakit (1) mata (1) matang.. (1) matematik (1) mati. (1) maut (1) mempelam (1) menangis takut kpd Allah SWT. (1) menu sIhat..?? (1) merepek (1) mertua (1) miskin (1) muhammad (1) mumia (1) nasi beriani (1) neraka. (1) nikmat..pada buah (1) non.muslim (1) pasti.. (1) pcl n family.. (1) penyakit hati.. (1) penyakit... (1) pergi tak kembali.. (1) perihal anakku (1) perjalanan kamu wahai anak2 masih jauh (1) perumpamaan (1) pilih lauk mentah (1) polka... (1) positif (1) resepi keli (1) resepi koci labu (1) resepi tako (1) resepi tiramisu azhan.. (1) rezeki.. (1) riya (1) roh.. (1) sabar ye... (1) saja-saja (1) saja-saja. (1) santai sabtu...ahad.. (1) sedekah (1) sedikit angin (1) sehat. (1) sejarah bola sepak (1) selalu minta pada Allah dpt khusuk dlm shalat.. (1) semua kerana Allah (1) senaman. (1) solat jumaat. (1) sumber dr buku.. (1) sunny (1) syurga. (1) tegas (1) tempahan.teman. (1) tetamu/abang (1) tidur siang hari (1) timbangan (1) tip (1) tiru.. (1) ulama (1) untung nasib.. (1) yang terpuji (1)