Pages

Tuesday, April 5, 2016

PEYEK 2016


Bismillah ar Rahman  ar Rahim

Alhamdulillah  masih bernafas hingga kini...
Perkhabaran yg indah dari puan nor...nak habak semua, tempahan rempeyak sudah mulai dibuka pada 1.4.2016...dan akan ฤitutup pertengahan mei In shaa Allah akan diberitahu nanti..tak mo lambat2 ye..hujung2 nanti kalau nak topup2 pun tak boleh dah..biasanya seminggu sebelum puasa dah tutup tapi ini kali akan ditutup dua minggu sebelum puasa...bilangan tempahan juga akan dikuotakan...

Berminat boleh whatsapp knor 0196906625.


Ikutlah seperti Anies Hujung nama untuk cust rempeyek memang aku letak "peyek" untuk memudahkan lagi menyenangkan takut ada kesilapan..hihi sorry anies


Terselit juga tempahan tart...aku,kau ,aku kau..hihi...


Wassalam.


14 comments:

  1. Alhamdulillah... rezeki dtg mencurah Nor
    Aku-kau-aku-kau tanda ukhuwah dah terjalin lama dan mesra

    Macam kita berdoa Ya Allah ya tuhanku ampunkan dosaku. Kau maha pengampun. Kita pun guna kau-aku juga kan Nor:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah
      Betul kakk..aku,kau aku kau..hihi

      Delete
  2. rezeki k.nor.
    untung pandai buat kuih ni..

    ReplyDelete
  3. Kena oder dulu, ambil kemudian ye knor.
    tengok anies oder raya pertama dah 4 balang tu :)

    ReplyDelete
  4. syukur tempahan haaaaaa byk tu...jgn lupa sedekah kembali utk dpt lg byk rezeki ye

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah Pandai berbisnis, tu jadi inspirasi ni..dah ada pengemar ada rezeki kan inshaAllah.

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah murah rezeki... sedapnya rempeyek!

    ReplyDelete
  7. Sedapnya Kak Nor. Terbayang2 saya.. mesti Kak Nor buat tersangat ranggup , sapa makan tak reti nak brenti apatah lagi dimakan masa tengok tv.

    ReplyDelete
  8. Mkn peyek mmg tk bole berenti, mkn peyek free lagi best, ha ha

    ReplyDelete
  9. Bilalah nak try order ngan Knor ni ek ???? Emmmm....

    ReplyDelete
  10. Bilalah nak try order ngan Knor ni ek ???? Emmmm....

    ReplyDelete

Terima kasih banyak-banyak kesudian anda datang ke sini,saya amat menghargainya.

Labels

rezeki (8) sakit (5) hadiah (4) solat (4) ilmu (3) kek (3) muhasabah (3) segmen.. (3) .... (2) Malaikat (2) Neraka (2) aktiviti (2) hati.. (2) lelaki (2) makan (2) sumber dr buku 150 wasiat Rasulullah utk wanita (2) sumber.. (2) ............ (1) AKU... (1) Adab... (1) Alien (1) Azab (1) Azan (1) Begini (1) Celaru........ (1) Iblis . (1) Jangan-jangan (1) Kerana Allah. (1) MAMA (1) PROTON PREVE (1) SEGMEN (1) Speech (1) Tasbih.. (1) Yang terpuji.. (1) ajal (1) al-Quran (1) al-kisah (1) amal (1) anak (1) anakku (1) animation (1) approval.. (1) asal (1) aurat.. (1) bau (1) berkumpul dua thn sekali (1) berniaga. (1) berniaga.. (1) bila malam (1) binatang.. (1) bumi (1) bunga. (1) busuk.. (1) cahaya malam.. (1) cake (1) culture shock.. (1) cup cake (1) dakwah.. (1) dish (1) do (1) doktor (1) dosa (1) dr buku..-- (1) dunia sementara.. (1) dunia yg fana.. (1) exam..anak-anak. (1) familyku (1) fitnah dunia (1) gua (1) hasil.. (1) hati (1) hati... (1) hidup.. (1) human (1) ilmu. (1) indahnya (1) indahnya kampung (1) insaf (1) insaf. (1) islam (1) jangan jadi kelab rakan syaitan (1) jangan main2 ye.. (1) jawab soalan (1) jemari.. (1) juadah (1) kari murunggai (1) kenduri kampung (1) kerenah anak-anak (1) lagi2 sakit..nak buat macam mana..dah tu...? (1) lukisan suami (1) manusia.. (1) masa (1) masak utk mereka yg sakit (1) mata (1) matang.. (1) matematik (1) mati. (1) maut (1) mempelam (1) menangis takut kpd Allah SWT. (1) menu sIhat..?? (1) merepek (1) mertua (1) miskin (1) muhammad (1) mumia (1) nasi beriani (1) neraka. (1) nikmat..pada buah (1) non.muslim (1) pasti.. (1) pcl n family.. (1) penyakit hati.. (1) penyakit... (1) pergi tak kembali.. (1) perihal anakku (1) perjalanan kamu wahai anak2 masih jauh (1) perumpamaan (1) pilih lauk mentah (1) polka... (1) positif (1) resepi keli (1) resepi koci labu (1) resepi tako (1) resepi tiramisu azhan.. (1) rezeki.. (1) riya (1) roh.. (1) sabar ye... (1) saja-saja (1) saja-saja. (1) santai sabtu...ahad.. (1) sedekah (1) sedikit angin (1) sehat. (1) sejarah bola sepak (1) selalu minta pada Allah dpt khusuk dlm shalat.. (1) semua kerana Allah (1) senaman. (1) solat jumaat. (1) sumber dr buku.. (1) sunny (1) syurga. (1) tegas (1) tempahan.teman. (1) tetamu/abang (1) tidur siang hari (1) timbangan (1) tip (1) tiru.. (1) ulama (1) untung nasib.. (1) yang terpuji (1)