Pages

Monday, April 18, 2016

KETAGIH

 Bismillah ar Rahman ar Rahim

Kita nak post sesuatu,sesuatu yg buat semua orang ketagih,ketagih mengunyah...non stop..kità tak boleh buat apa kita layankan aje......







20 comments:

  1. Bukan bekasnya yg duduk dan baring ni Nor. Ini siapa yg dpt pun boleh makan sambil duduk dan baring macam bekasnya juga:)

    ReplyDelete
  2. Krup krap.. krup krap... crunchy!!.
    Sedapnyaa..

    ReplyDelete
  3. Krup krap.. krup krap... crunchy!!.
    Sedapnyaa..

    ReplyDelete
  4. ada c.o.d kat puchong tak heeeeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Penghantaran setakat ini yg dkt2 jer..nanti knor bgi agent melaka ye...

      Delete
  5. nak beli sebelum raya boleh km

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Ni kalau mengadap sambil tgk tv... boleh jadi dia habis dlu dari cerita dkt tv. Huhuhu... Suka rempeyek kacang banyak..=)

    ReplyDelete
  8. Sambil berblog bole dapat lebih inspirasi ni..krup krup nampak kacang memang banyak..

    ReplyDelete
  9. Tambahan pula kacangnya yang rangup...hmmm...sedap...sebalang sorang pun habis...

    ReplyDelete
  10. memang boleh ketagih ni, tak perasan rupanya nak habis dah

    ReplyDelete
  11. Mai order....mai order....peyek rangup Knor!!... Knor kacang Dhal buat tak Knor? Kacang tanah kita kurang gemar ler...Nak nak yg ada ikan bilis bereko ekor tu tu ...pergh!!Mabeles...

    ReplyDelete
  12. Mai order....mai order....peyek rangup Knor!!... Knor kacang Dhal buat tak Knor? Kacang tanah kita kurang gemar ler...Nak nak yg ada ikan bilis bereko ekor tu tu ...pergh!!Mabeles...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq dear mcm boleh jadi agent jer ni...
      Sory hainom knor tk buat kcg dhal....tak mampu teman..ckup fokus satu..dah berkilang2 nti kut boleh kut...hihi

      Delete
  13. Wow tergoda sungguh..rempeyeknya tu posimg macam2 style..kompem ketagih punyalah

    ReplyDelete
  14. errr yang ketagih tu adalah.....

    ReplyDelete

Terima kasih banyak-banyak kesudian anda datang ke sini,saya amat menghargainya.

Labels

rezeki (8) sakit (5) hadiah (4) solat (4) ilmu (3) kek (3) muhasabah (3) segmen.. (3) .... (2) Malaikat (2) Neraka (2) aktiviti (2) hati.. (2) lelaki (2) makan (2) sumber dr buku 150 wasiat Rasulullah utk wanita (2) sumber.. (2) ............ (1) AKU... (1) Adab... (1) Alien (1) Azab (1) Azan (1) Begini (1) Celaru........ (1) Iblis . (1) Jangan-jangan (1) Kerana Allah. (1) MAMA (1) PROTON PREVE (1) SEGMEN (1) Speech (1) Tasbih.. (1) Yang terpuji.. (1) ajal (1) al-Quran (1) al-kisah (1) amal (1) anak (1) anakku (1) animation (1) approval.. (1) asal (1) aurat.. (1) bau (1) berkumpul dua thn sekali (1) berniaga. (1) berniaga.. (1) bila malam (1) binatang.. (1) bumi (1) bunga. (1) busuk.. (1) cahaya malam.. (1) cake (1) culture shock.. (1) cup cake (1) dakwah.. (1) dish (1) do (1) doktor (1) dosa (1) dr buku..-- (1) dunia sementara.. (1) dunia yg fana.. (1) exam..anak-anak. (1) familyku (1) fitnah dunia (1) gua (1) hasil.. (1) hati (1) hati... (1) hidup.. (1) human (1) ilmu. (1) indahnya (1) indahnya kampung (1) insaf (1) insaf. (1) islam (1) jangan jadi kelab rakan syaitan (1) jangan main2 ye.. (1) jawab soalan (1) jemari.. (1) juadah (1) kari murunggai (1) kenduri kampung (1) kerenah anak-anak (1) lagi2 sakit..nak buat macam mana..dah tu...? (1) lukisan suami (1) manusia.. (1) masa (1) masak utk mereka yg sakit (1) mata (1) matang.. (1) matematik (1) mati. (1) maut (1) mempelam (1) menangis takut kpd Allah SWT. (1) menu sIhat..?? (1) merepek (1) mertua (1) miskin (1) muhammad (1) mumia (1) nasi beriani (1) neraka. (1) nikmat..pada buah (1) non.muslim (1) pasti.. (1) pcl n family.. (1) penyakit hati.. (1) penyakit... (1) pergi tak kembali.. (1) perihal anakku (1) perjalanan kamu wahai anak2 masih jauh (1) perumpamaan (1) pilih lauk mentah (1) polka... (1) positif (1) resepi keli (1) resepi koci labu (1) resepi tako (1) resepi tiramisu azhan.. (1) rezeki.. (1) riya (1) roh.. (1) sabar ye... (1) saja-saja (1) saja-saja. (1) santai sabtu...ahad.. (1) sedekah (1) sedikit angin (1) sehat. (1) sejarah bola sepak (1) selalu minta pada Allah dpt khusuk dlm shalat.. (1) semua kerana Allah (1) senaman. (1) solat jumaat. (1) sumber dr buku.. (1) sunny (1) syurga. (1) tegas (1) tempahan.teman. (1) tetamu/abang (1) tidur siang hari (1) timbangan (1) tip (1) tiru.. (1) ulama (1) untung nasib.. (1) yang terpuji (1)