Pages

Sunday, February 9, 2014

Mula buka tempahan Rempeyek


Dah sebulan tak buka tempahan rempeyek..sibuk dengan urusan yang berkaitan...macam tahu-tahu aje tempahan dibuka hari ni...semalam dah mula tempahan masuk..bergelumanglah nampaknya aku dengan minyak...dah ada blog,alang-alang promosi ajelah. sesiapa yang teringin nak makan malas nak buat moh le PM atau email aje..tak rugi makan rempeyek knor ni..ianya sangat sedap dan ranggup...tak percaya tengok sahabat kat bawah ni...
Harga macam kangkung, murah sangat RM25 sebalang,kalau tempah banyak boleh ambil komisyen dari situ...untung atas angin..sama-sama merasa.

really enjoying the delicious kerepek kacang (i think that's what it's called) made by your wife - terimah kasih banyak xxx love to you and family from Abang Ali and Kak Lizah xxx

17 comments:

  1. moga terus maju jaya & murah rezeki yer knor !

    ReplyDelete
  2. sedapnyeee kak nor... kalau kacang tu tukar jadi kacang hijau laaagii sedap... hehehe

    ReplyDelete
  3. wahsedapnyer..nanti nak tempah jugak lah..inshaallah..

    ReplyDelete
  4. wow tempeyek..
    kalau wat godie bag utk kawin idea yg bgus jugak..
    semoga trus maju jaya ya sis :)

    ReplyDelete
  5. wow tempeyek..
    kalau wat godie bag utk kawin idea yg bgus jugak..
    semoga trus maju jaya ya sis :)

    ReplyDelete
  6. murah rezeki nur hendaknya..
    sy lebih suka letak kacang dal dari kacang tanah..tapi tak penah buat sendiri pon nur..selalunya membeli jew :)

    ReplyDelete
  7. Macam sedap je ni...
    Moga maju jaya dan dimurahkan rezeki...:)

    ReplyDelete
  8. moga akak terus sukses dalam bisnes rempeyek ni kak. hehee :D

    abah kite suka lah rempeyek ni. kalau kite, kacang tu kite buang dulu. baru ngap masuk dalam mulut. hehe

    ReplyDelete
  9. SEMOGA usaha-usaha K.Nor
    dalam membantu ekonomi keluarga sentiasa diredhai dan diberkati-Nya

    In sha Allah rezeki K.Nor melimpah ruah pd tahun ini dan yang akan datang

    Amin ya Robbal Alamin

    ReplyDelete
  10. Saya doakan bisnes akak semakin pesat berkembang ya.. alahai geramnya tgk rempeyek ni.. makanan kegemaran mak syaa ni

    ReplyDelete
  11. Nor ni bukan ada rajin dan pandai tapi kreatif juga. Siap balang ada reben nak bagi cantik, manalah org tak suka.

    ReplyDelete
  12. Rajin sungguh Knor ni....Kalau nak orer dah tau orangnya senang lew cari Knor aje...

    ReplyDelete

Terima kasih banyak-banyak kesudian anda datang ke sini,saya amat menghargainya.

Labels

rezeki (8) sakit (5) hadiah (4) solat (4) ilmu (3) kek (3) muhasabah (3) segmen.. (3) .... (2) Malaikat (2) Neraka (2) aktiviti (2) hati.. (2) lelaki (2) makan (2) sumber dr buku 150 wasiat Rasulullah utk wanita (2) sumber.. (2) ............ (1) AKU... (1) Adab... (1) Alien (1) Azab (1) Azan (1) Begini (1) Celaru........ (1) Iblis . (1) Jangan-jangan (1) Kerana Allah. (1) MAMA (1) PROTON PREVE (1) SEGMEN (1) Speech (1) Tasbih.. (1) Yang terpuji.. (1) ajal (1) al-Quran (1) al-kisah (1) amal (1) anak (1) anakku (1) animation (1) approval.. (1) asal (1) aurat.. (1) bau (1) berkumpul dua thn sekali (1) berniaga. (1) berniaga.. (1) bila malam (1) binatang.. (1) bumi (1) bunga. (1) busuk.. (1) cahaya malam.. (1) cake (1) culture shock.. (1) cup cake (1) dakwah.. (1) dish (1) do (1) doktor (1) dosa (1) dr buku..-- (1) dunia sementara.. (1) dunia yg fana.. (1) exam..anak-anak. (1) familyku (1) fitnah dunia (1) gua (1) hasil.. (1) hati (1) hati... (1) hidup.. (1) human (1) ilmu. (1) indahnya (1) indahnya kampung (1) insaf (1) insaf. (1) islam (1) jangan jadi kelab rakan syaitan (1) jangan main2 ye.. (1) jawab soalan (1) jemari.. (1) juadah (1) kari murunggai (1) kenduri kampung (1) kerenah anak-anak (1) lagi2 sakit..nak buat macam mana..dah tu...? (1) lukisan suami (1) manusia.. (1) masa (1) masak utk mereka yg sakit (1) mata (1) matang.. (1) matematik (1) mati. (1) maut (1) mempelam (1) menangis takut kpd Allah SWT. (1) menu sIhat..?? (1) merepek (1) mertua (1) miskin (1) muhammad (1) mumia (1) nasi beriani (1) neraka. (1) nikmat..pada buah (1) non.muslim (1) pasti.. (1) pcl n family.. (1) penyakit hati.. (1) penyakit... (1) pergi tak kembali.. (1) perihal anakku (1) perjalanan kamu wahai anak2 masih jauh (1) perumpamaan (1) pilih lauk mentah (1) polka... (1) positif (1) resepi keli (1) resepi koci labu (1) resepi tako (1) resepi tiramisu azhan.. (1) rezeki.. (1) riya (1) roh.. (1) sabar ye... (1) saja-saja (1) saja-saja. (1) santai sabtu...ahad.. (1) sedekah (1) sedikit angin (1) sehat. (1) sejarah bola sepak (1) selalu minta pada Allah dpt khusuk dlm shalat.. (1) semua kerana Allah (1) senaman. (1) solat jumaat. (1) sumber dr buku.. (1) sunny (1) syurga. (1) tegas (1) tempahan.teman. (1) tetamu/abang (1) tidur siang hari (1) timbangan (1) tip (1) tiru.. (1) ulama (1) untung nasib.. (1) yang terpuji (1)