Pages

Wednesday, November 28, 2012

Ok ke PLKN ni...?




p/s boleh tak kongsi pengalaman atau pendapat tentang kebaikan atau keburukan..saja nak tanya..manalah tahu rakan-rakan atau anak rakan-rakan sudah melaluinya..:)

10 comments:

  1. kebanyakan feedback bagus kan

    ReplyDelete
  2. Bagusnya K.Norihan satu adik2 Adibah boleh singgah dan bermandi-manda di Gambang Waterpark

    ReplyDelete
  3. Sejak PLKN diadakan belum seorg pun anak saudara kakak yg kena. Ada sekali dtg pegawai polis ke rumah Kak Long kakak tapi sebab anak dia yg OKU terus dibatalkan. Lainya semua tak kenalah Nor... tak tahu kenapa.

    SO tak tahu kelebihan dan kekurangannya.

    ReplyDelete
  4. salam kak.. QUeen mmg xde pengalaman la bab ni.. tp dgr2nya mcm bagus kak..

    ReplyDelete
  5. tak suka plkn. sebab tak suka lasak2. haha. dulu punyalah berdoa agar nama tak tersenarai. haha

    ReplyDelete
  6. Anak buah KA pernah ke PLKN dah dia cakap mmg best. KA pown pernah melawat dia sekali waktu weekend di bulan kedua , Dia sgt2 happy!

    ReplyDelete
  7. Kesuma Angsana-tq KA..rata2 ok dan yg dah pg tu kira berubahlah pendiam dan tak yakin..tu hilanglah..ceria gitu..kalau nak ikutkan adibah ni..semut pun dia takut..lipas lglah..

    ReplyDelete
  8. anak k nor kena PLKN ker..saya pun takde pengalaman kak dalam hal ni..adik2 pun tak kena plkn..

    ReplyDelete
  9. insyaAllah nawaitu baik, Allah bantu n jaga..akak terus doa yang baik2 ye.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih banyak-banyak kesudian anda datang ke sini,saya amat menghargainya.

Labels

rezeki (8) sakit (5) hadiah (4) solat (4) ilmu (3) kek (3) muhasabah (3) segmen.. (3) .... (2) Malaikat (2) Neraka (2) aktiviti (2) hati.. (2) lelaki (2) makan (2) sumber dr buku 150 wasiat Rasulullah utk wanita (2) sumber.. (2) ............ (1) AKU... (1) Adab... (1) Alien (1) Azab (1) Azan (1) Begini (1) Celaru........ (1) Iblis . (1) Jangan-jangan (1) Kerana Allah. (1) MAMA (1) PROTON PREVE (1) SEGMEN (1) Speech (1) Tasbih.. (1) Yang terpuji.. (1) ajal (1) al-Quran (1) al-kisah (1) amal (1) anak (1) anakku (1) animation (1) approval.. (1) asal (1) aurat.. (1) bau (1) berkumpul dua thn sekali (1) berniaga. (1) berniaga.. (1) bila malam (1) binatang.. (1) bumi (1) bunga. (1) busuk.. (1) cahaya malam.. (1) cake (1) culture shock.. (1) cup cake (1) dakwah.. (1) dish (1) do (1) doktor (1) dosa (1) dr buku..-- (1) dunia sementara.. (1) dunia yg fana.. (1) exam..anak-anak. (1) familyku (1) fitnah dunia (1) gua (1) hasil.. (1) hati (1) hati... (1) hidup.. (1) human (1) ilmu. (1) indahnya (1) indahnya kampung (1) insaf (1) insaf. (1) islam (1) jangan jadi kelab rakan syaitan (1) jangan main2 ye.. (1) jawab soalan (1) jemari.. (1) juadah (1) kari murunggai (1) kenduri kampung (1) kerenah anak-anak (1) lagi2 sakit..nak buat macam mana..dah tu...? (1) lukisan suami (1) manusia.. (1) masa (1) masak utk mereka yg sakit (1) mata (1) matang.. (1) matematik (1) mati. (1) maut (1) mempelam (1) menangis takut kpd Allah SWT. (1) menu sIhat..?? (1) merepek (1) mertua (1) miskin (1) muhammad (1) mumia (1) nasi beriani (1) neraka. (1) nikmat..pada buah (1) non.muslim (1) pasti.. (1) pcl n family.. (1) penyakit hati.. (1) penyakit... (1) pergi tak kembali.. (1) perihal anakku (1) perjalanan kamu wahai anak2 masih jauh (1) perumpamaan (1) pilih lauk mentah (1) polka... (1) positif (1) resepi keli (1) resepi koci labu (1) resepi tako (1) resepi tiramisu azhan.. (1) rezeki.. (1) riya (1) roh.. (1) sabar ye... (1) saja-saja (1) saja-saja. (1) santai sabtu...ahad.. (1) sedekah (1) sedikit angin (1) sehat. (1) sejarah bola sepak (1) selalu minta pada Allah dpt khusuk dlm shalat.. (1) semua kerana Allah (1) senaman. (1) solat jumaat. (1) sumber dr buku.. (1) sunny (1) syurga. (1) tegas (1) tempahan.teman. (1) tetamu/abang (1) tidur siang hari (1) timbangan (1) tip (1) tiru.. (1) ulama (1) untung nasib.. (1) yang terpuji (1)