Pages

Wednesday, June 15, 2016

SETITIK PELUH


Kami dah tutup tapi ramai yg nak order...order..order lagi sampai kami naik fening.....

Hari2 doa supaya Allah mudahkan segala urusan..duit pun nak guna banyak ,kenalah keluarkan peluh yg banyak kerana sekeping rempeyek adalh peluh knor..walaupun azhan ditaja tapi untuk permulaan semua guna duit..duit...selagi belum dpt kenalah guna duit sendiri dulu....

Tapi nak terima banyak2 takut juga tak sempat siap tak maulah tamak sgt..cukup sekadar mampu tenaga,dpt beribadah dgn amannya.


Ujian itu sabar,rezeki itu syukur

10 comments:

  1. Teringat iklan beras kat tv
    Setitik beras seumpama setitik peluh petani
    Macamlah Nor juga ni:)

    ReplyDelete
  2. Rezeki Nor walaupun dah tutup tetap aje yg order kan
    tapi buatlah ikut kemampuan kita
    kang sakit susah jugak tu kesihatan yg penting

    ReplyDelete
  3. Seronok tengok awak berniaga Knor. Satu hari nanti harap dapat rasa rempeyek Knor. Insyallah.... buat spesel untuk kita ek...Ikan bilis banyak kacang kurang hihi....lain harga pun tak pe sebab spesel request hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih hainom
      In shaa Allah boleh....

      Delete
  4. Haah tingin juga ni, no dah save dah.

    ReplyDelete
  5. Haah tingin juga ni, no dah save dah.

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah. rezeki kak.. ! One day aina kena rasa jugak rempeyek kak nor ni..! hehehe =)

    ReplyDelete
  7. tahniah knor...moga dimurahkan rezeki lagi...lepas raya boleh order lagi kan knor

    ReplyDelete
  8. Rezeki melimpah ruah diwaktu ini ye Knor..
    Semoga dipermudahkan urusan awak ye :)

    ReplyDelete
  9. order lps raya punya ke kak? perrghhhh

    ReplyDelete

Terima kasih banyak-banyak kesudian anda datang ke sini,saya amat menghargainya.

Labels

rezeki (8) sakit (5) hadiah (4) solat (4) ilmu (3) kek (3) muhasabah (3) segmen.. (3) .... (2) Malaikat (2) Neraka (2) aktiviti (2) hati.. (2) lelaki (2) makan (2) sumber dr buku 150 wasiat Rasulullah utk wanita (2) sumber.. (2) ............ (1) AKU... (1) Adab... (1) Alien (1) Azab (1) Azan (1) Begini (1) Celaru........ (1) Iblis . (1) Jangan-jangan (1) Kerana Allah. (1) MAMA (1) PROTON PREVE (1) SEGMEN (1) Speech (1) Tasbih.. (1) Yang terpuji.. (1) ajal (1) al-Quran (1) al-kisah (1) amal (1) anak (1) anakku (1) animation (1) approval.. (1) asal (1) aurat.. (1) bau (1) berkumpul dua thn sekali (1) berniaga. (1) berniaga.. (1) bila malam (1) binatang.. (1) bumi (1) bunga. (1) busuk.. (1) cahaya malam.. (1) cake (1) culture shock.. (1) cup cake (1) dakwah.. (1) dish (1) do (1) doktor (1) dosa (1) dr buku..-- (1) dunia sementara.. (1) dunia yg fana.. (1) exam..anak-anak. (1) familyku (1) fitnah dunia (1) gua (1) hasil.. (1) hati (1) hati... (1) hidup.. (1) human (1) ilmu. (1) indahnya (1) indahnya kampung (1) insaf (1) insaf. (1) islam (1) jangan jadi kelab rakan syaitan (1) jangan main2 ye.. (1) jawab soalan (1) jemari.. (1) juadah (1) kari murunggai (1) kenduri kampung (1) kerenah anak-anak (1) lagi2 sakit..nak buat macam mana..dah tu...? (1) lukisan suami (1) manusia.. (1) masa (1) masak utk mereka yg sakit (1) mata (1) matang.. (1) matematik (1) mati. (1) maut (1) mempelam (1) menangis takut kpd Allah SWT. (1) menu sIhat..?? (1) merepek (1) mertua (1) miskin (1) muhammad (1) mumia (1) nasi beriani (1) neraka. (1) nikmat..pada buah (1) non.muslim (1) pasti.. (1) pcl n family.. (1) penyakit hati.. (1) penyakit... (1) pergi tak kembali.. (1) perihal anakku (1) perjalanan kamu wahai anak2 masih jauh (1) perumpamaan (1) pilih lauk mentah (1) polka... (1) positif (1) resepi keli (1) resepi koci labu (1) resepi tako (1) resepi tiramisu azhan.. (1) rezeki.. (1) riya (1) roh.. (1) sabar ye... (1) saja-saja (1) saja-saja. (1) santai sabtu...ahad.. (1) sedekah (1) sedikit angin (1) sehat. (1) sejarah bola sepak (1) selalu minta pada Allah dpt khusuk dlm shalat.. (1) semua kerana Allah (1) senaman. (1) solat jumaat. (1) sumber dr buku.. (1) sunny (1) syurga. (1) tegas (1) tempahan.teman. (1) tetamu/abang (1) tidur siang hari (1) timbangan (1) tip (1) tiru.. (1) ulama (1) untung nasib.. (1) yang terpuji (1)