Pages

Thursday, August 4, 2016

"TEMPAHAN RAYA HAJI PULAK JGN MARAH YE..."









Tumpang lalu kejap ye....mak cik dh buka tempahan utk raya haji..kut sapa2 yg nak tempah tu silalah buat tempahan kadar segera..mak cik akan tutup tempahan pd 15/20.8 lepaih tu mak cik malas dah nak layan...maklum homemade,buat sorang,takde pembantu...yg mana dah wspp tu jawab salam ye...yg reply balik tu mak cik suka...tak nak tempah pun takpa..janji salam berjawab...nanti mak cik tak mau hujung2 baru nak tempah..masa tu mak cik dah pancett...mak cik klu ckp yg jujur jer straight to the point...mls nak lindung2...#tempahanrayakorban2016dibuka #rempeyekkacangtanahsedap #makcikbaikhati πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜‰πŸ˜†

Nak tempah sila buat tempahan laju2 ye...yg dok melaka boleh berhubung terus dgn anies 0166328796 atau whatsapp jer..klang berhubung terus dgn shila 016665274

Terima kasih
Alhamdulillah
Syukur selalu


14 comments:

  1. Aduh. Terasa eh pasal order lepas tutup tu. Aduh, siapa la tu, elok betul perangainya tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehhh πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
      Berderet tau yg order hujung2 bkn aisyh tau...aisyh tu kira pling awal antara hujung2 hahahhah..

      Delete
  2. Bestnya....macam mana nak order??

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum,
    waaaaaaa sodapnyaaaaa

    ReplyDelete
  4. Kalau dekat gerenti order berbalang2 ni Nor sygnya jauh sngt lahh

    ReplyDelete
  5. Waahh! dah buka cawangan dah ye Nor
    Hebat ni - tahniah dari kakak:)

    ReplyDelete
  6. kak nor kem salam kt anies tu yek hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok ni budak anies tu..apa lagi terjahlah blog dia ramai2..sambil order peyek knor πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…

      Delete
  7. Boleh order kacang dhal tak makcik, ikan bilis lebih? hihi...Ini serious ye..... kalau boleh sila jawab....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mak cik tk jual kcg dhal lah ma cikk..kcg tnh adalah..mak cik tk mo bt..nti mak cik tk mng tbn hahhaahπŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…

      Delete

Terima kasih banyak-banyak kesudian anda datang ke sini,saya amat menghargainya.

Labels

rezeki (8) sakit (5) hadiah (4) solat (4) ilmu (3) kek (3) muhasabah (3) segmen.. (3) .... (2) Malaikat (2) Neraka (2) aktiviti (2) hati.. (2) lelaki (2) makan (2) sumber dr buku 150 wasiat Rasulullah utk wanita (2) sumber.. (2) ............ (1) AKU... (1) Adab... (1) Alien (1) Azab (1) Azan (1) Begini (1) Celaru........ (1) Iblis . (1) Jangan-jangan (1) Kerana Allah. (1) MAMA (1) PROTON PREVE (1) SEGMEN (1) Speech (1) Tasbih.. (1) Yang terpuji.. (1) ajal (1) al-Quran (1) al-kisah (1) amal (1) anak (1) anakku (1) animation (1) approval.. (1) asal (1) aurat.. (1) bau (1) berkumpul dua thn sekali (1) berniaga. (1) berniaga.. (1) bila malam (1) binatang.. (1) bumi (1) bunga. (1) busuk.. (1) cahaya malam.. (1) cake (1) culture shock.. (1) cup cake (1) dakwah.. (1) dish (1) do (1) doktor (1) dosa (1) dr buku..-- (1) dunia sementara.. (1) dunia yg fana.. (1) exam..anak-anak. (1) familyku (1) fitnah dunia (1) gua (1) hasil.. (1) hati (1) hati... (1) hidup.. (1) human (1) ilmu. (1) indahnya (1) indahnya kampung (1) insaf (1) insaf. (1) islam (1) jangan jadi kelab rakan syaitan (1) jangan main2 ye.. (1) jawab soalan (1) jemari.. (1) juadah (1) kari murunggai (1) kenduri kampung (1) kerenah anak-anak (1) lagi2 sakit..nak buat macam mana..dah tu...? (1) lukisan suami (1) manusia.. (1) masa (1) masak utk mereka yg sakit (1) mata (1) matang.. (1) matematik (1) mati. (1) maut (1) mempelam (1) menangis takut kpd Allah SWT. (1) menu sIhat..?? (1) merepek (1) mertua (1) miskin (1) muhammad (1) mumia (1) nasi beriani (1) neraka. (1) nikmat..pada buah (1) non.muslim (1) pasti.. (1) pcl n family.. (1) penyakit hati.. (1) penyakit... (1) pergi tak kembali.. (1) perihal anakku (1) perjalanan kamu wahai anak2 masih jauh (1) perumpamaan (1) pilih lauk mentah (1) polka... (1) positif (1) resepi keli (1) resepi koci labu (1) resepi tako (1) resepi tiramisu azhan.. (1) rezeki.. (1) riya (1) roh.. (1) sabar ye... (1) saja-saja (1) saja-saja. (1) santai sabtu...ahad.. (1) sedekah (1) sedikit angin (1) sehat. (1) sejarah bola sepak (1) selalu minta pada Allah dpt khusuk dlm shalat.. (1) semua kerana Allah (1) senaman. (1) solat jumaat. (1) sumber dr buku.. (1) sunny (1) syurga. (1) tegas (1) tempahan.teman. (1) tetamu/abang (1) tidur siang hari (1) timbangan (1) tip (1) tiru.. (1) ulama (1) untung nasib.. (1) yang terpuji (1)