Pages

Sunday, July 31, 2016

JULY BIRTHDAYS


Kami singgah sat sini..hari ni kami tak bz tempahan dah tak ada bt masa la..esok2 tak tau lagi..kami pulun nak golek2 depan tv..ambil masa rehat ni pulun posa ganti pulakkk..

Nak story pasai semalam pakat adik beradik anak2 buah ipar duai kumpul buat potluck sambil celebrate julai birthdays..sng sekali harung sambil raikan penghujung syawal masa nilah pun nak jumpa2..kan.

Kami kumpul rumah adik kat bukit subang sbb rumah dia ja lagi kami tak beraya...

Kek letak2 deco suka hati..

Anak2 n anak2 buah yg lahir julai termasuk paksu adik knor..paksu jadi mangsa depa minta hadiah last2 paksu dapt satu jer..tu pun hadiah suruh dia pi dapoq tulung bini dia..hahha
Sesi tukar2 hadiah n buka2 hadiah..dapat baju lepas raya..😅paksu memang pemurah dgn anak2 buah. Tq paksu.
Menang bergambar jerlah...tak dak kerja lain dah.besa tu besa..😅😅.
Tq tuan rumah, sedap mee kari ..👍👍👍

Ni le bekal yg saya bawa tu nasi kabsah..yummehhhnyee. 👍👍


7 comments:

  1. Yummy... Nasi kabsah..
    Salah satu resepi yg sana nak cuba KM :)

    ReplyDelete
  2. macam menarik je nasi kabsah tu kan

    ReplyDelete
  3. Potluck kalau semuanya ada airtangan special memanglah seronok dan best.
    Paksu yg sporting macam ini anak-buah sayang.

    ReplyDelete
  4. Hujung syawal masih ada meraikan bersama anggota keluarga, meriah dpt berkumpul dan makan2.
    Mcm pwrnah dgr nasi kabsah, salah satu nasi arab ek?

    ReplyDelete
  5. Hujung syawal masih ada meraikan bersama anggota keluarga, meriah dpt berkumpul dan makan2.
    Mcm pwrnah dgr nasi kabsah, salah satu nasi arab ek?

    ReplyDelete
  6. Hepy Bezday semua..... moga korang dalam limpahan rahmat Allah. Seronok kan Knor bila adik beradik berkumpul. Sorang pemurah, sorang lagi rajin masak....mmg complete satu keluarga yang best....

    ReplyDelete
  7. sy pun julai gak... tp x dpt n k menyempel hahahahaha

    ReplyDelete

Terima kasih banyak-banyak kesudian anda datang ke sini,saya amat menghargainya.

Labels

rezeki (8) sakit (5) hadiah (4) solat (4) ilmu (3) kek (3) muhasabah (3) segmen.. (3) .... (2) Malaikat (2) Neraka (2) aktiviti (2) hati.. (2) lelaki (2) makan (2) sumber dr buku 150 wasiat Rasulullah utk wanita (2) sumber.. (2) ............ (1) AKU... (1) Adab... (1) Alien (1) Azab (1) Azan (1) Begini (1) Celaru........ (1) Iblis . (1) Jangan-jangan (1) Kerana Allah. (1) MAMA (1) PROTON PREVE (1) SEGMEN (1) Speech (1) Tasbih.. (1) Yang terpuji.. (1) ajal (1) al-Quran (1) al-kisah (1) amal (1) anak (1) anakku (1) animation (1) approval.. (1) asal (1) aurat.. (1) bau (1) berkumpul dua thn sekali (1) berniaga. (1) berniaga.. (1) bila malam (1) binatang.. (1) bumi (1) bunga. (1) busuk.. (1) cahaya malam.. (1) cake (1) culture shock.. (1) cup cake (1) dakwah.. (1) dish (1) do (1) doktor (1) dosa (1) dr buku..-- (1) dunia sementara.. (1) dunia yg fana.. (1) exam..anak-anak. (1) familyku (1) fitnah dunia (1) gua (1) hasil.. (1) hati (1) hati... (1) hidup.. (1) human (1) ilmu. (1) indahnya (1) indahnya kampung (1) insaf (1) insaf. (1) islam (1) jangan jadi kelab rakan syaitan (1) jangan main2 ye.. (1) jawab soalan (1) jemari.. (1) juadah (1) kari murunggai (1) kenduri kampung (1) kerenah anak-anak (1) lagi2 sakit..nak buat macam mana..dah tu...? (1) lukisan suami (1) manusia.. (1) masa (1) masak utk mereka yg sakit (1) mata (1) matang.. (1) matematik (1) mati. (1) maut (1) mempelam (1) menangis takut kpd Allah SWT. (1) menu sIhat..?? (1) merepek (1) mertua (1) miskin (1) muhammad (1) mumia (1) nasi beriani (1) neraka. (1) nikmat..pada buah (1) non.muslim (1) pasti.. (1) pcl n family.. (1) penyakit hati.. (1) penyakit... (1) pergi tak kembali.. (1) perihal anakku (1) perjalanan kamu wahai anak2 masih jauh (1) perumpamaan (1) pilih lauk mentah (1) polka... (1) positif (1) resepi keli (1) resepi koci labu (1) resepi tako (1) resepi tiramisu azhan.. (1) rezeki.. (1) riya (1) roh.. (1) sabar ye... (1) saja-saja (1) saja-saja. (1) santai sabtu...ahad.. (1) sedekah (1) sedikit angin (1) sehat. (1) sejarah bola sepak (1) selalu minta pada Allah dpt khusuk dlm shalat.. (1) semua kerana Allah (1) senaman. (1) solat jumaat. (1) sumber dr buku.. (1) sunny (1) syurga. (1) tegas (1) tempahan.teman. (1) tetamu/abang (1) tidur siang hari (1) timbangan (1) tip (1) tiru.. (1) ulama (1) untung nasib.. (1) yang terpuji (1)