Pages

Sunday, January 7, 2018

NAK REUNION TAPI...!



Assalamualaikum uollsss.

Kabare..morning biru ke?..
Jgn ye?,..meh kita bakar semangat utk kehidupan seterusnya..bak kata kalau esok nak kiamat hari ni kita pakat2 tanam sayur ke apa ke..?..ok.
Meh knor nak bagitau apa yg knor n family buat selama hari ni..
Anak2 dh besar yg kecik dh darjah lima dah pun semakin gemok dn bijak..hihi

Masing2 ada hobi memasing..

Ni salah satunya..



Team bowling persatuan ibu2 tunggal wahh mcm nilah bersemangat jer..


Korang rimas ke pakai baju sama jer setiap hari or korang rasa mcm borea jer pakai baju sama..

Atau korang jeles org lain pakai baju lebih style dri korang atau tak tahu mana nak cari tshirt yg cantik murah dan terkini kat mana....?

Ok jom nak bagitau...korang nak buat sesi beramah mesra dgn family dgn kawan2 lama korang,program sek atau nak adakan majlis,party atau sebagainya jenuh fikir nak buat tshirt sedondon..knor cadangkan sini #theteesfactorycompany gempak2 dgn design2 terkini..

Boleh hubungi no ni..0178800300 En jamal.

17 comments:

  1. Cantik lah baju tshirt hijau tu..

    Tq KM bagi nombor contact tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak tempah baju contact tau...kut2 nak buat tshirt family day atau apa2 jer..design terpulang nak bt sndiri atau kami boleh designkan....tq war2kn ye..

      Delete
  2. Replies
    1. Ha ah seronok tapi tu bkn knor ye...knor jual tshirt je yunkkk..tq

      Delete
  3. Salam perkenalan Kak Nor..
    Seronok dapat jumpa semula kawan-kawan lama.
    Mesti banyak cerita dikongsi bersama ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam
      Tq sudi dtg sini
      Nti knor ziarah balik ...ye

      Delete
  4. Salam perkenalan kak. GV follow blog akak ya.Wah, best tu dapat main bowling ramai2xx kan kak. :)

    ReplyDelete
  5. Salam Knor....
    Sorilah sangat bizi sejak akhir tahun hari tu. Nampak jugak komen Knor yg sebelum ni tp sungguh tak sempat nak blogwalking...

    Wah semakin membesar ruang lingkup bisness sekarang Knor ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam
      Wow ruang lingkup luas makna nya yunkkk..tq amin

      Biasa2 jer..knor ni.

      Delete
  6. alhamdulillah. lawa design baju. kaler hijau menyejukkan ^_^

    ReplyDelete

Terima kasih banyak-banyak kesudian anda datang ke sini,saya amat menghargainya.

Labels

rezeki (8) sakit (5) hadiah (4) solat (4) ilmu (3) kek (3) muhasabah (3) segmen.. (3) .... (2) Malaikat (2) Neraka (2) aktiviti (2) hati.. (2) lelaki (2) makan (2) sumber dr buku 150 wasiat Rasulullah utk wanita (2) sumber.. (2) ............ (1) AKU... (1) Adab... (1) Alien (1) Azab (1) Azan (1) Begini (1) Celaru........ (1) Iblis . (1) Jangan-jangan (1) Kerana Allah. (1) MAMA (1) PROTON PREVE (1) SEGMEN (1) Speech (1) Tasbih.. (1) Yang terpuji.. (1) ajal (1) al-Quran (1) al-kisah (1) amal (1) anak (1) anakku (1) animation (1) approval.. (1) asal (1) aurat.. (1) bau (1) berkumpul dua thn sekali (1) berniaga. (1) berniaga.. (1) bila malam (1) binatang.. (1) bumi (1) bunga. (1) busuk.. (1) cahaya malam.. (1) cake (1) culture shock.. (1) cup cake (1) dakwah.. (1) dish (1) do (1) doktor (1) dosa (1) dr buku..-- (1) dunia sementara.. (1) dunia yg fana.. (1) exam..anak-anak. (1) familyku (1) fitnah dunia (1) gua (1) hasil.. (1) hati (1) hati... (1) hidup.. (1) human (1) ilmu. (1) indahnya (1) indahnya kampung (1) insaf (1) insaf. (1) islam (1) jangan jadi kelab rakan syaitan (1) jangan main2 ye.. (1) jawab soalan (1) jemari.. (1) juadah (1) kari murunggai (1) kenduri kampung (1) kerenah anak-anak (1) lagi2 sakit..nak buat macam mana..dah tu...? (1) lukisan suami (1) manusia.. (1) masa (1) masak utk mereka yg sakit (1) mata (1) matang.. (1) matematik (1) mati. (1) maut (1) mempelam (1) menangis takut kpd Allah SWT. (1) menu sIhat..?? (1) merepek (1) mertua (1) miskin (1) muhammad (1) mumia (1) nasi beriani (1) neraka. (1) nikmat..pada buah (1) non.muslim (1) pasti.. (1) pcl n family.. (1) penyakit hati.. (1) penyakit... (1) pergi tak kembali.. (1) perihal anakku (1) perjalanan kamu wahai anak2 masih jauh (1) perumpamaan (1) pilih lauk mentah (1) polka... (1) positif (1) resepi keli (1) resepi koci labu (1) resepi tako (1) resepi tiramisu azhan.. (1) rezeki.. (1) riya (1) roh.. (1) sabar ye... (1) saja-saja (1) saja-saja. (1) santai sabtu...ahad.. (1) sedekah (1) sedikit angin (1) sehat. (1) sejarah bola sepak (1) selalu minta pada Allah dpt khusuk dlm shalat.. (1) semua kerana Allah (1) senaman. (1) solat jumaat. (1) sumber dr buku.. (1) sunny (1) syurga. (1) tegas (1) tempahan.teman. (1) tetamu/abang (1) tidur siang hari (1) timbangan (1) tip (1) tiru.. (1) ulama (1) untung nasib.. (1) yang terpuji (1)