Pages

Friday, January 5, 2018

FAKTOR UMUR


Ingatkan takde sapa yg ingat kita dahh...happy tau kawan2 masih ingat knor..
Masih kekok lagi ni apa nak buat sebenarnya..hahhah sabar jerlah faktor tua gamaknya ni...eehhh org lama lahh..

Ada juga perasan kwn2 yg rapat2 dulu dh takde dah...sedihhhnya mana diorg ye..faktor dah berumur juga ke ni...??

Knor masih muda anak2 jer dah besar dah habis belajar pun...(yg sulung) kalau jln2 tu org ingat adik beradik jer..(perasan)πŸ˜‚..





 Team sedondon..kami design kami prints....

11 comments:

  1. k nor je yg x igt kt syπŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†

    ReplyDelete
  2. Hai knor, pekabo?
    Beginilah kita, faktor umur yea, Makin maleh nak berceloteh..seronok nak menggua je dah, istilah geng blogger,hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah kabo baikk2 je
      Tulahh susut idea..
      Mengua..dah mcm menguappp lahh hihi

      Delete
  3. Asalam..murah rezeki..tahniah keluarga bahagia..sebab buat sama-sama ..

    ReplyDelete
  4. Masa K.Nor menyepi..
    Tertanya2 juga dlm hati mana K.Nor pegi. Cuma nmpk link blog ni selalu berkunjung ke blog sy dlm "cctv".. tp tuannya dah tak update blog.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi kita intai2 awak selalu..apa awak buat..jeles tau sbb byk idea...πŸ˜‰

      πŸ‘πŸ‘

      Delete
  5. Kak Nor buat business printing?
    Untung anak Kak Nor dah besar boleh jadi best friend..

    ReplyDelete
  6. Tak perlah bagi chance perasan sekali sekala hihi....
    Oh kakak dah bekerja ye. Bolehlah menumpang duit kakak mintak belanja makan ek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kerja skjp berenti..skrg dia bt bisnes marketing aknya..haha
      Dia minat berniaga
      Byk gi seminar cri ilmu.

      Delete

Terima kasih banyak-banyak kesudian anda datang ke sini,saya amat menghargainya.

Labels

rezeki (8) sakit (5) hadiah (4) solat (4) ilmu (3) kek (3) muhasabah (3) segmen.. (3) .... (2) Malaikat (2) Neraka (2) aktiviti (2) hati.. (2) lelaki (2) makan (2) sumber dr buku 150 wasiat Rasulullah utk wanita (2) sumber.. (2) ............ (1) AKU... (1) Adab... (1) Alien (1) Azab (1) Azan (1) Begini (1) Celaru........ (1) Iblis . (1) Jangan-jangan (1) Kerana Allah. (1) MAMA (1) PROTON PREVE (1) SEGMEN (1) Speech (1) Tasbih.. (1) Yang terpuji.. (1) ajal (1) al-Quran (1) al-kisah (1) amal (1) anak (1) anakku (1) animation (1) approval.. (1) asal (1) aurat.. (1) bau (1) berkumpul dua thn sekali (1) berniaga. (1) berniaga.. (1) bila malam (1) binatang.. (1) bumi (1) bunga. (1) busuk.. (1) cahaya malam.. (1) cake (1) culture shock.. (1) cup cake (1) dakwah.. (1) dish (1) do (1) doktor (1) dosa (1) dr buku..-- (1) dunia sementara.. (1) dunia yg fana.. (1) exam..anak-anak. (1) familyku (1) fitnah dunia (1) gua (1) hasil.. (1) hati (1) hati... (1) hidup.. (1) human (1) ilmu. (1) indahnya (1) indahnya kampung (1) insaf (1) insaf. (1) islam (1) jangan jadi kelab rakan syaitan (1) jangan main2 ye.. (1) jawab soalan (1) jemari.. (1) juadah (1) kari murunggai (1) kenduri kampung (1) kerenah anak-anak (1) lagi2 sakit..nak buat macam mana..dah tu...? (1) lukisan suami (1) manusia.. (1) masa (1) masak utk mereka yg sakit (1) mata (1) matang.. (1) matematik (1) mati. (1) maut (1) mempelam (1) menangis takut kpd Allah SWT. (1) menu sIhat..?? (1) merepek (1) mertua (1) miskin (1) muhammad (1) mumia (1) nasi beriani (1) neraka. (1) nikmat..pada buah (1) non.muslim (1) pasti.. (1) pcl n family.. (1) penyakit hati.. (1) penyakit... (1) pergi tak kembali.. (1) perihal anakku (1) perjalanan kamu wahai anak2 masih jauh (1) perumpamaan (1) pilih lauk mentah (1) polka... (1) positif (1) resepi keli (1) resepi koci labu (1) resepi tako (1) resepi tiramisu azhan.. (1) rezeki.. (1) riya (1) roh.. (1) sabar ye... (1) saja-saja (1) saja-saja. (1) santai sabtu...ahad.. (1) sedekah (1) sedikit angin (1) sehat. (1) sejarah bola sepak (1) selalu minta pada Allah dpt khusuk dlm shalat.. (1) semua kerana Allah (1) senaman. (1) solat jumaat. (1) sumber dr buku.. (1) sunny (1) syurga. (1) tegas (1) tempahan.teman. (1) tetamu/abang (1) tidur siang hari (1) timbangan (1) tip (1) tiru.. (1) ulama (1) untung nasib.. (1) yang terpuji (1)