Pages

Tuesday, June 16, 2015

AKU TANYA APA KHABAR


Ate idok le teman nak formal-formal.maka dengan ini teman cuma nak kabor kat mengkeme semua yang khamis ni kita udah start pose....
Aje jangan monteng pose..jangan tak pose..sekian..

marqi kita tingkatkan ibadah yew...
udah berapa hari idok memasak...nah hambek le...pulut kuning regu dengan rendang hitam..





Resepinya sama macam rendang cuma tambah kicap pekat, jintan manis (kisar) dan kulit kayu manis...ini namanya rendang hitam berempah....hasilnya aduh sapa-sapa lalu tak heran nak pandang dah...

p/s tempahan rempeyek udah di tutup...udah di delete semua post tempahan....yang sudah menempah akan aku hubungi untuk proses penghantaran...tqvm.


20 comments:

  1. Replies
    1. Selamat berpuasa edok anum..
      nymmmm...

      Delete
  2. Selamat menyambut puasa K.Nor..
    Maaf zahir batin

    ReplyDelete
  3. Argghhhh...kejamnya. Sedap tu.

    Selamat berpuasa kak.

    ReplyDelete
  4. Tak apa tayang hari ini. Esok tempat kakak kat bazar mesti ada yg jual macam ini. Kakak beli ajelah nak buat macm Nor hihi... tak rajinlah:)

    Selamat beramal di bulan barokah.

    ReplyDelete
  5. Selamat berpuasa Knor..
    Sedap nampaknya rendang hitam ni..
    Dah mula sibuk menyiapkan tempahan ya.. bestla ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat berpuasan juga
      Best...Alhamdulillah
      tkut tk daya jer ni...hihi

      Delete
  6. Selamat menjalani ibadah puasa km

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 kita ye acik..mudah2hn Allah terima ibadah kita. ?

      Delete
  7. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  8. asalamualaikum kak...

    salam ramadhan kak...

    ReplyDelete
  9. Knor...ramadhan kareem..
    Moga mendapat puasa yg bernilai di sisiNya.

    ReplyDelete
  10. Aduh Knor....sudah kemecer pulak tengok rendang hitam tu....dapnyaaaa
    Nantilah ingat nak beli daginglah....

    ReplyDelete
  11. Aduh Knor....sudah kemecer pulak tengok rendang hitam tu....dapnyaaaa
    Nantilah ingat nak beli daginglah....

    ReplyDelete

Terima kasih banyak-banyak kesudian anda datang ke sini,saya amat menghargainya.

Labels

rezeki (8) sakit (5) hadiah (4) solat (4) ilmu (3) kek (3) muhasabah (3) segmen.. (3) .... (2) Malaikat (2) Neraka (2) aktiviti (2) hati.. (2) lelaki (2) makan (2) sumber dr buku 150 wasiat Rasulullah utk wanita (2) sumber.. (2) ............ (1) AKU... (1) Adab... (1) Alien (1) Azab (1) Azan (1) Begini (1) Celaru........ (1) Iblis . (1) Jangan-jangan (1) Kerana Allah. (1) MAMA (1) PROTON PREVE (1) SEGMEN (1) Speech (1) Tasbih.. (1) Yang terpuji.. (1) ajal (1) al-Quran (1) al-kisah (1) amal (1) anak (1) anakku (1) animation (1) approval.. (1) asal (1) aurat.. (1) bau (1) berkumpul dua thn sekali (1) berniaga. (1) berniaga.. (1) bila malam (1) binatang.. (1) bumi (1) bunga. (1) busuk.. (1) cahaya malam.. (1) cake (1) culture shock.. (1) cup cake (1) dakwah.. (1) dish (1) do (1) doktor (1) dosa (1) dr buku..-- (1) dunia sementara.. (1) dunia yg fana.. (1) exam..anak-anak. (1) familyku (1) fitnah dunia (1) gua (1) hasil.. (1) hati (1) hati... (1) hidup.. (1) human (1) ilmu. (1) indahnya (1) indahnya kampung (1) insaf (1) insaf. (1) islam (1) jangan jadi kelab rakan syaitan (1) jangan main2 ye.. (1) jawab soalan (1) jemari.. (1) juadah (1) kari murunggai (1) kenduri kampung (1) kerenah anak-anak (1) lagi2 sakit..nak buat macam mana..dah tu...? (1) lukisan suami (1) manusia.. (1) masa (1) masak utk mereka yg sakit (1) mata (1) matang.. (1) matematik (1) mati. (1) maut (1) mempelam (1) menangis takut kpd Allah SWT. (1) menu sIhat..?? (1) merepek (1) mertua (1) miskin (1) muhammad (1) mumia (1) nasi beriani (1) neraka. (1) nikmat..pada buah (1) non.muslim (1) pasti.. (1) pcl n family.. (1) penyakit hati.. (1) penyakit... (1) pergi tak kembali.. (1) perihal anakku (1) perjalanan kamu wahai anak2 masih jauh (1) perumpamaan (1) pilih lauk mentah (1) polka... (1) positif (1) resepi keli (1) resepi koci labu (1) resepi tako (1) resepi tiramisu azhan.. (1) rezeki.. (1) riya (1) roh.. (1) sabar ye... (1) saja-saja (1) saja-saja. (1) santai sabtu...ahad.. (1) sedekah (1) sedikit angin (1) sehat. (1) sejarah bola sepak (1) selalu minta pada Allah dpt khusuk dlm shalat.. (1) semua kerana Allah (1) senaman. (1) solat jumaat. (1) sumber dr buku.. (1) sunny (1) syurga. (1) tegas (1) tempahan.teman. (1) tetamu/abang (1) tidur siang hari (1) timbangan (1) tip (1) tiru.. (1) ulama (1) untung nasib.. (1) yang terpuji (1)