Pages

Sunday, January 5, 2014

Royal fruits cake

Masa lapang tidak kekal lapang untuk selamanya-lamanya...
yang kecil menjadi dewasa dan tua binasa
silih berganti pagi dan petang,
malam melanjutkan usianya,
pergilah selepas itu hari muda"




Ramai yang mengadu tak sempat rasa.... 


15 comments:

  1. Meriahnya nampak ..yg royal fruits cake tuh mmg mengancam..:)

    ReplyDelete
  2. majlis apa ni? tengah lapar tengok kek...sedap..

    ReplyDelete
  3. Sedap tu Nor sampai tak cukup. Nampak gayanya lain kali tak boleh buat sebiji aje..

    ReplyDelete
  4. tgk je pun dh terliur kak.. erm.. sedap tu.. nk order la kak.. ;)

    ReplyDelete
  5. Queen Teratai-nak suruh orders la ni..miza

    Khai♥Rin : anies -aneis mcm tak faham2..hehe

    ReplyDelete
  6. Kakzakie -boleh kak, tapi sebiji je mnenpahnya..

    msredcheesecake- walimatulurus

    ReplyDelete
  7. Awak yang bawak ke Knor....nampak mewah dengan fruits tu...
    Adik hubby yeh ke kakak?

    ReplyDelete
  8. hainom OKje-belah suami.. ha ah..

    ReplyDelete
  9. nampak cantik dan sedap sekali..bilalah nak merasa masakan kak nor ni agaknya ye..huhuhu

    ReplyDelete
  10. wow...cantiknya....pasti sedap nie...kongsilah resepi Kak....

    ReplyDelete
  11. itulah..
    merasalah sblum x sempat boleh rasa.. gunakan nikmat ksihatan yg ada utk merasai smua masakan..
    sdap kek tu :)

    ReplyDelete
  12. Nor, sampai kecur air liur ummi ni, kombinasi terbaik buah kiwi, peach dan anggur, semua tu peberet ummi, kena pulak dengan kek berkrim tu, terbaik!

    ReplyDelete

Terima kasih banyak-banyak kesudian anda datang ke sini,saya amat menghargainya.

Labels

rezeki (8) sakit (5) hadiah (4) solat (4) ilmu (3) kek (3) muhasabah (3) segmen.. (3) .... (2) Malaikat (2) Neraka (2) aktiviti (2) hati.. (2) lelaki (2) makan (2) sumber dr buku 150 wasiat Rasulullah utk wanita (2) sumber.. (2) ............ (1) AKU... (1) Adab... (1) Alien (1) Azab (1) Azan (1) Begini (1) Celaru........ (1) Iblis . (1) Jangan-jangan (1) Kerana Allah. (1) MAMA (1) PROTON PREVE (1) SEGMEN (1) Speech (1) Tasbih.. (1) Yang terpuji.. (1) ajal (1) al-Quran (1) al-kisah (1) amal (1) anak (1) anakku (1) animation (1) approval.. (1) asal (1) aurat.. (1) bau (1) berkumpul dua thn sekali (1) berniaga. (1) berniaga.. (1) bila malam (1) binatang.. (1) bumi (1) bunga. (1) busuk.. (1) cahaya malam.. (1) cake (1) culture shock.. (1) cup cake (1) dakwah.. (1) dish (1) do (1) doktor (1) dosa (1) dr buku..-- (1) dunia sementara.. (1) dunia yg fana.. (1) exam..anak-anak. (1) familyku (1) fitnah dunia (1) gua (1) hasil.. (1) hati (1) hati... (1) hidup.. (1) human (1) ilmu. (1) indahnya (1) indahnya kampung (1) insaf (1) insaf. (1) islam (1) jangan jadi kelab rakan syaitan (1) jangan main2 ye.. (1) jawab soalan (1) jemari.. (1) juadah (1) kari murunggai (1) kenduri kampung (1) kerenah anak-anak (1) lagi2 sakit..nak buat macam mana..dah tu...? (1) lukisan suami (1) manusia.. (1) masa (1) masak utk mereka yg sakit (1) mata (1) matang.. (1) matematik (1) mati. (1) maut (1) mempelam (1) menangis takut kpd Allah SWT. (1) menu sIhat..?? (1) merepek (1) mertua (1) miskin (1) muhammad (1) mumia (1) nasi beriani (1) neraka. (1) nikmat..pada buah (1) non.muslim (1) pasti.. (1) pcl n family.. (1) penyakit hati.. (1) penyakit... (1) pergi tak kembali.. (1) perihal anakku (1) perjalanan kamu wahai anak2 masih jauh (1) perumpamaan (1) pilih lauk mentah (1) polka... (1) positif (1) resepi keli (1) resepi koci labu (1) resepi tako (1) resepi tiramisu azhan.. (1) rezeki.. (1) riya (1) roh.. (1) sabar ye... (1) saja-saja (1) saja-saja. (1) santai sabtu...ahad.. (1) sedekah (1) sedikit angin (1) sehat. (1) sejarah bola sepak (1) selalu minta pada Allah dpt khusuk dlm shalat.. (1) semua kerana Allah (1) senaman. (1) solat jumaat. (1) sumber dr buku.. (1) sunny (1) syurga. (1) tegas (1) tempahan.teman. (1) tetamu/abang (1) tidur siang hari (1) timbangan (1) tip (1) tiru.. (1) ulama (1) untung nasib.. (1) yang terpuji (1)