Pages

Tuesday, January 17, 2017

ADUHHH..


Masih wujud ke cinnamon ni...
Uolls ok..ok jer.kn

Kawan2ku disini masih ku ingat tau...ngak bisa lupa.tambah2 yg sering dtg bertandang disini...

Untuk permulaan aku nak coret2 sikiitlah kat sini...anak2 semakin membesar,tanggungjawab juga besar,belanja juga besar...badan juga bertambah tambah besar...duit aje yg ngak besar2. ..kalau mikiran duit memang ngak jadi apa2..boleh jadi harimau jadi jadian gitu..aduhhh.

Kalau kita sukar,ada lagi yg sukar maka syukurlah kamu..
Mulut kata syukur,tapi hatinya merunggut,bisa ngak gitu..ye merunggut itu terapi jiwa..jgn kamu mukanya hari2 kerut..membebel ngak apa2..exercise mulut,awet muda..😂😂😂

Apa yg aku merepek ni...kau dh kenapa nor..😬😬

Assalamualaikum kwn2,ingat lagi ke kat knor.





16 comments:

  1. Sebenarnya duit kita bertambah Nor tapi dek kerana harga yg naik lebih besar itu yg duit kita rasa kecik sangat.

    ReplyDelete
  2. Ingatlah.... tu yg datang tu, rindu ....
    Betul Knor, semakin hari semakin besar pulak segala galanya ye.... Aduh... Tak pelah jugak Knor, yang penting bisness awak pun semakin besar

    ReplyDelete
  3. hi knor! hehehe... faham knor, belanja besar harga brg makin naik.. xpe, smga business knor bertambah besar n maju. amin. Take care knor =)

    ReplyDelete
  4. mestila ingat nor.mana boleh lupa..antara blog yang acik rajin baca

    ReplyDelete
  5. Semoga bisnes bertambah besar.
    Ingat aje kat akak. Rakan blogger teman.

    ReplyDelete
  6. faham kak nor, zaman la ni tak retilah nak cakap. kena usaha lebih gamaknya

    ReplyDelete
  7. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  8. Semoga terus maju jaya !!! chaiiyokk

    ReplyDelete
  9. Semuanya betul.
    Duit dah kecik.

    ReplyDelete
  10. Lama2 badan pun kecik sebab kurang makan

    ReplyDelete
  11. Salam Jumaat, menyinggah bila ada sedikit kelapangan. Lama tak menerjah. X sempat nak kejar N3 tp ingatan tetap ada ! Samalh kita knor.. he3

    ReplyDelete
  12. ingat lagi la knor...mana ada lupa...

    ReplyDelete
  13. Salam Knor..... bizi merempeyek ek

    ReplyDelete
  14. Assalamualaykum, kak Nor. Moga akan senantiasa sihat bersama keluarga.

    http://panphila.blogspot.my

    ReplyDelete

Terima kasih banyak-banyak kesudian anda datang ke sini,saya amat menghargainya.

Labels

rezeki (8) sakit (5) hadiah (4) solat (4) ilmu (3) kek (3) muhasabah (3) segmen.. (3) .... (2) Malaikat (2) Neraka (2) aktiviti (2) hati.. (2) lelaki (2) makan (2) sumber dr buku 150 wasiat Rasulullah utk wanita (2) sumber.. (2) ............ (1) AKU... (1) Adab... (1) Alien (1) Azab (1) Azan (1) Begini (1) Celaru........ (1) Iblis . (1) Jangan-jangan (1) Kerana Allah. (1) MAMA (1) PROTON PREVE (1) SEGMEN (1) Speech (1) Tasbih.. (1) Yang terpuji.. (1) ajal (1) al-Quran (1) al-kisah (1) amal (1) anak (1) anakku (1) animation (1) approval.. (1) asal (1) aurat.. (1) bau (1) berkumpul dua thn sekali (1) berniaga. (1) berniaga.. (1) bila malam (1) binatang.. (1) bumi (1) bunga. (1) busuk.. (1) cahaya malam.. (1) cake (1) culture shock.. (1) cup cake (1) dakwah.. (1) dish (1) do (1) doktor (1) dosa (1) dr buku..-- (1) dunia sementara.. (1) dunia yg fana.. (1) exam..anak-anak. (1) familyku (1) fitnah dunia (1) gua (1) hasil.. (1) hati (1) hati... (1) hidup.. (1) human (1) ilmu. (1) indahnya (1) indahnya kampung (1) insaf (1) insaf. (1) islam (1) jangan jadi kelab rakan syaitan (1) jangan main2 ye.. (1) jawab soalan (1) jemari.. (1) juadah (1) kari murunggai (1) kenduri kampung (1) kerenah anak-anak (1) lagi2 sakit..nak buat macam mana..dah tu...? (1) lukisan suami (1) manusia.. (1) masa (1) masak utk mereka yg sakit (1) mata (1) matang.. (1) matematik (1) mati. (1) maut (1) mempelam (1) menangis takut kpd Allah SWT. (1) menu sIhat..?? (1) merepek (1) mertua (1) miskin (1) muhammad (1) mumia (1) nasi beriani (1) neraka. (1) nikmat..pada buah (1) non.muslim (1) pasti.. (1) pcl n family.. (1) penyakit hati.. (1) penyakit... (1) pergi tak kembali.. (1) perihal anakku (1) perjalanan kamu wahai anak2 masih jauh (1) perumpamaan (1) pilih lauk mentah (1) polka... (1) positif (1) resepi keli (1) resepi koci labu (1) resepi tako (1) resepi tiramisu azhan.. (1) rezeki.. (1) riya (1) roh.. (1) sabar ye... (1) saja-saja (1) saja-saja. (1) santai sabtu...ahad.. (1) sedekah (1) sedikit angin (1) sehat. (1) sejarah bola sepak (1) selalu minta pada Allah dpt khusuk dlm shalat.. (1) semua kerana Allah (1) senaman. (1) solat jumaat. (1) sumber dr buku.. (1) sunny (1) syurga. (1) tegas (1) tempahan.teman. (1) tetamu/abang (1) tidur siang hari (1) timbangan (1) tip (1) tiru.. (1) ulama (1) untung nasib.. (1) yang terpuji (1)