Pages

Tuesday, November 25, 2014

"Sampai Rindu-rindu Asyik Teringat-ingat Sajerr..


Assalamualaikum.
Hari rabu yang penuh barakah. Sekejap je dah nak masuk akhir tahun kan.kerja hari-hari,tup-tup nak bulan doblas dah. Kanda malas nak citer banyak, ni rempeyek promo untuk December ye. Wassap je 0132955849 untuk booking.
Harga asal Rm25 sebalang,delivery minimum 3 balang..
Pastu ade certain date yang dah penuh...musim orang tunang,nikah Cepat-cepat la ..
tq adik kakak abangg sahabat tercinta..
regular cust dah beratus order, sahabat yang asyik menjamu mata ni bila lagi...rasa sekali pasti nak lagi....
"peliklah orang tak jemu-jemu makan rempeyek kanda..."sampai rindu-rindu asyik teringat-ingat sajerr.."

 atas tilam pun jadi
 ini aje gambar kenduri yang ada dalam simpanan..
Jangan kita memandang sinis dan negatif terhadap usaha seseorang. Ada niat di sebaliknya yang tidak kita ketahui.Mungkin usaha yang kecil itulah diredhai Allah kerana keikhlasannya.
~~ Kebaikan tetap akan mengatasi keburukan.

Wassalam

23 comments:

  1. akk ada letak serbuk rindua-rinduan ke dlm rempeyek? ;-)

    ReplyDelete
  2. Khai♥Rin : anies-ada ke jual serbuk rindu-rinduan.kalau ada nak juga..kekeke

    ReplyDelete
  3. wah..bertambah kencang ... bagus2...noe x merasa2 lagi ni...mesti sedap...sampai rindu rinduan tu... :)

    ReplyDelete
  4. Penangan hebat tu Nor sampai rindu nak makan tak sudah. Alhamdulillah... kakak tumpang bangga dgn kejayaan ini.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah rezeki...tak menang tgn...

    ReplyDelete
  6. memang rezki tokey rempeyek nie..kena perbesarkan bisnes dah nie..patut jual kt supermarket, bukak kilang kecil2an & tmbah pekerja nie..sy ttp sokong knor saampai bila2 inshaallah..:)

    ReplyDelete
  7. terima kasih UAA.
    in shaa Allah. amin

    ReplyDelete
  8. sedapnya...postage brp rm lak...ni kalo letak kt umah xsampai seminggu dah hbis ni

    ReplyDelete
  9. sedapnya...postage brp rm lak...ni kalo letak kt umah xsampai seminggu dah hbis ni

    ReplyDelete
  10. biasanya sehari habissss siti natrah

    ReplyDelete
  11. nor duk mana? mcm teringin nak mkn rempeyek rindu rinduan ni.nama pun dah buat org cukup rindu.. :)

    ReplyDelete
  12. Jap, saya tanya wife nak berapa balang...hihihihih

    ReplyDelete
  13. uwaaaa... entry ni mengingatkan cerita sedih raya tahun ni... saya bergegas nak balik ke KK.. terlupa nak tapau rempeyek mak saya yg sedap kemain tu... boringnya tu teringat masa kapalterbang dah landing... grrrr... kena gelak je ngan mak... habihhhh dah adik beradik ko tapau... katanya

    ReplyDelete
  14. Asalam kayu manis, hehehe manis kan oreang kat sini..

    ReplyDelete
  15. Eh, macam PCL je tuu. Wah semoga maju jaya bisnes kak nor..AMin

    ReplyDelete
  16. Ok nak save no....bila bila rindu rempeyek boleh order selori haha..

    ReplyDelete

Terima kasih banyak-banyak kesudian anda datang ke sini,saya amat menghargainya.

Labels

rezeki (8) sakit (5) hadiah (4) solat (4) ilmu (3) kek (3) muhasabah (3) segmen.. (3) .... (2) Malaikat (2) Neraka (2) aktiviti (2) hati.. (2) lelaki (2) makan (2) sumber dr buku 150 wasiat Rasulullah utk wanita (2) sumber.. (2) ............ (1) AKU... (1) Adab... (1) Alien (1) Azab (1) Azan (1) Begini (1) Celaru........ (1) Iblis . (1) Jangan-jangan (1) Kerana Allah. (1) MAMA (1) PROTON PREVE (1) SEGMEN (1) Speech (1) Tasbih.. (1) Yang terpuji.. (1) ajal (1) al-Quran (1) al-kisah (1) amal (1) anak (1) anakku (1) animation (1) approval.. (1) asal (1) aurat.. (1) bau (1) berkumpul dua thn sekali (1) berniaga. (1) berniaga.. (1) bila malam (1) binatang.. (1) bumi (1) bunga. (1) busuk.. (1) cahaya malam.. (1) cake (1) culture shock.. (1) cup cake (1) dakwah.. (1) dish (1) do (1) doktor (1) dosa (1) dr buku..-- (1) dunia sementara.. (1) dunia yg fana.. (1) exam..anak-anak. (1) familyku (1) fitnah dunia (1) gua (1) hasil.. (1) hati (1) hati... (1) hidup.. (1) human (1) ilmu. (1) indahnya (1) indahnya kampung (1) insaf (1) insaf. (1) islam (1) jangan jadi kelab rakan syaitan (1) jangan main2 ye.. (1) jawab soalan (1) jemari.. (1) juadah (1) kari murunggai (1) kenduri kampung (1) kerenah anak-anak (1) lagi2 sakit..nak buat macam mana..dah tu...? (1) lukisan suami (1) manusia.. (1) masa (1) masak utk mereka yg sakit (1) mata (1) matang.. (1) matematik (1) mati. (1) maut (1) mempelam (1) menangis takut kpd Allah SWT. (1) menu sIhat..?? (1) merepek (1) mertua (1) miskin (1) muhammad (1) mumia (1) nasi beriani (1) neraka. (1) nikmat..pada buah (1) non.muslim (1) pasti.. (1) pcl n family.. (1) penyakit hati.. (1) penyakit... (1) pergi tak kembali.. (1) perihal anakku (1) perjalanan kamu wahai anak2 masih jauh (1) perumpamaan (1) pilih lauk mentah (1) polka... (1) positif (1) resepi keli (1) resepi koci labu (1) resepi tako (1) resepi tiramisu azhan.. (1) rezeki.. (1) riya (1) roh.. (1) sabar ye... (1) saja-saja (1) saja-saja. (1) santai sabtu...ahad.. (1) sedekah (1) sedikit angin (1) sehat. (1) sejarah bola sepak (1) selalu minta pada Allah dpt khusuk dlm shalat.. (1) semua kerana Allah (1) senaman. (1) solat jumaat. (1) sumber dr buku.. (1) sunny (1) syurga. (1) tegas (1) tempahan.teman. (1) tetamu/abang (1) tidur siang hari (1) timbangan (1) tip (1) tiru.. (1) ulama (1) untung nasib.. (1) yang terpuji (1)