Menu tengahari kut..
bahan perapan kisar semua
jintan manis
lada putih
madu
bawang putih
halia
lada hitam
garam
sos tiram
kisar dan perap ayam dengan semua bahan-bahan kisar.Ikut suka lama mana pun nak perap.
cucukkan ayam seperti di atas tu...
ubi kentang di rebus separuh masak dahulu sebelum memanggang...tak perlu dibuang kulit.
salaam kenal dari oman. follower ke 292 :-)
ReplyDeletesedapnya! alhamdulillah
ReplyDeleteTertarik dgn kentang bakar tu, blom pernah cuba lg... thanks for sharing.
ReplyDeletep/s: Thanks memfollow blog Kak Mirror. :)
boleh try resepi ni, biasa kalau sy perap main ikut suka je
ReplyDeletelainnya makanan...apapun pasti nie sedap
ReplyDeleteBest yerrrr...nk cuba lah resepi sis...sgt menyelerakan :)
ReplyDeletesalam KakNor....
ReplyDeletesedap & ringkas je....sedap makan macam tu je kan...?
wah simple tapi lazat ni
ReplyDeletesedapnya Knor teringin nak buatlah...mcm senang jekan...
ReplyDeletemacam satay ek
ReplyDeletesimple dan sedap
paling penting, menu sehat!