Pages

Tuesday, October 7, 2014

Cream puff yang tak menjadi dengan pink bugger

Bismillah

walau tak berapa menjadi,tetap selamat masuk perut..

cream kastard yang super sedap...

termissing satu part lagi iaitu pukul tepung dengan telur,oleh kerana nak cepat dan tak sabar terus masuk dalam pipping bag..ingat dah ok dah,bila bakar tak naik-naik....

seronok pula buat burger homemade ni, resepi yg sama,, tapi bermain dengan warna pulak.."pink buger...



10 comments:

  1. Pb wat creampuff plkselalu terlembik.
    Naik mendadak tp kena letak dlm acuan cupcake..

    Buat roti, xpernh naik..huh

    ReplyDelete
  2. Masih licin dimakan itu walau dikatakan tak menjadi bermakna sedaplah..

    ReplyDelete
  3. salams knor, yg penting habis licin :):)

    ReplyDelete
  4. cream kastard tu mmg sedap...knor mmg terror bab masak ni...

    ReplyDelete
  5. oo lupa telur ye kak ... tak pe nanti buat lg sekali mesti menjadi ..

    ReplyDelete
  6. tak pernah try buat cream puff..

    ReplyDelete
  7. sekali tgk mcm biskut la plak kak...

    ReplyDelete
  8. Dari dulu teringin nak buat cream puff ni Knor tp tulah....entah bila agaknya akan jadinya hehe.....
    Wah berger pink? Iman sure suka ni hehe

    ReplyDelete

Terima kasih banyak-banyak kesudian anda datang ke sini,saya amat menghargainya.